Začal prodej permanentních vstupenek na pokladnách | SK Slavia Praha
Více

Začal prodej permanentních vstupenek na pokladnách

Permanentní vstupenky na sezonu 2021/2022 si je možné od pondělí 12. července vyzvednout či zakoupit na pokladnách v Edenu. Aktuálně si permanentní vstupenku zajistilo již přes 5 tisíc fanoušků!

Permanentní vstupenky jsou dostupné na pokladnách u vstupu číslo 4 (u trati). Pokladny jsou od pondělí 12. července až do pátku 23. července otevřeny každý den mezi 9:00 a 21:00, a to včetně víkendu. Doporučujeme tedy koupi či vyzvednutí vaší permice rozložit mezi tyto dny a nepřijít do Edenu hned v první den prodeje.

Současně prosíme všechny permanentkáře, aby měli připraveny všechny potřebné dokumenty. Urychlí tím odbavování na pokladnách.

Vyzvednutí permanentní vstupenky

Permanentní vstupenky na sezonu 2021/2022 podléhají adresnému ticketingu. Každý držitel permice se tak při jejím vyzvednutí musí prokázat dokladem totožnosti. Pokud za vás permici vyzvedává někdo jiný, je potřeba, aby se kromě svého dokladu totožnosti prokázal i kopií vašeho.

Permanentky si můžete vyzvednout na základě předložení:

  • Vytištěného voucheru z TicketPortalu
  • Dokladu totožnosti (či jeho kopie, pokud za vás permici vyzvedává někdo jiný)
  • Průkazu opravňujícího vás k uplatnění slevy (u studenta například ISIC karta, u dítěte kartička pojišťovny pro prokázání věku)

Mistrovský dres

Pokud jste si zároveň s permanentní vstupenkou zakoupili také dres skrz Ticketportal, dostanete jej společně s permanentkou na pokladnách č. 4. Nové dresy už kupovat nelze, protože jsou vyprodané.

Zakoupení permanentní vstupenky na pokladnách

Pro zakoupení permanentní vstupenky je nutné na pokladně předložit:

Současně stále probíhá možnost si permanentku zakoupit online. Nákup lze provést po přihlášení do svého účtu na stránkách www.ticketportal.cz. Návod na nákup permanentní vstupenky naleznete před spuštěním na podstránce permanentní vstupenky. Návod, jak postupovat přímo v systému Ticketportalu, pak ZDE

Možnost zakoupit si k permanentce mistrovský dres je pouze online. Počet kusů je omezen.

Představení podoby permanentních vstupenek

Podoba nových permanentních vstupenek je stále v duchu podvědomého spojení s naším hlavním městem. Zatímco loni jsme ukazovali Prahu s Orlojem, tentokrát je dominantním symbolem smaltovaná cedule. V základní nabídce je Celoroční permanentka, permanentky pro rodiny a děti. 

Pro fanoušky, kteří si zakoupili v rámci systému Ticketportal i dres navíc nabízíme možnost vybrat si permanentní vstupenku dle umístění, pokud máte tedy permici na Tribunu J.W. Maddena a zakoupili jste si dres, můžete mít permanentku s Jindřichem Trpišovským. Tyto 4 varianty jsou pouze v limitovaném množství a do vydání zásob. Dresy jsou ještě v prodeji, ale taktéž jen v limitovaném množství, proto neváhejte s nákupem.

Otevírací doba pokladen

Den Datum Čas
Pondělí 12. 7. 9:00 - 21:00
Úterý 13. 7. 9:00 - 21:00
Středa 14. 7. 9:00 - 21:00
Čtvrtek 15. 7. 9:00 - 21:00
Pátek 16. 7. 9:00 - 21:00
Sobota 17. 7. 9:00 - 21:00
Neděle 18. 7. 9:00 - 21:00
Pondělí 19. 7. 9:00 - 21:00
Úterý 20. 7. 9:00 - 21:00
Středa 21. 7. 9:00 - 21:00
Čtvrtek 22. 7. 9:00 - 21:00
Pátek 23. 7. 9:00 - 21:00
Pátek 30. 7. 10:00 - 18:00 (pouze výdej)
Sobota 31. 7.  10:00 - 18:00 (pouze výdej)

Srpnové termíny otevření pokladen budou doplněny.

Nejčastější otázky a odpovědi

Co vše mám mít připravené, když se rozhodnu pro nákup permanentní vstupenky přímo na pokladnách Sinobo Stadium?

Je důležité mít dopředu vyplněný a podepsaný formulář pro majitele permanentní vstupenky, který lze stáhnout na webových stránkách www.slavia.cz v sekci Vstupenky – Permanentky. V případě požadavku na některou ze slev je potřeba předložit platný dokument, který nárok na slevu potvrdí.

Musím vyplňovat formulář pro majitele permanentní vstupenky, pokud jsem provedl nákup přes systém TicketPortal?

V případě nákupu přes systém TicketPortal není potřeba formulář vyplňovat. Permanentní vstupenku si budete moci vyzvednout na pokladnách Sinobo Stadium po předložení platného voucheru a dokladu totožnosti.

Může na základě předložení voucheru o nákupu permanentní vstupenky vyzvednout mou permanentní vstupenku někdo jiný?

Ano. Tato osoba se při převzetí vstupenky bude muset prokázat svým dokladem totožnosti a zároveň kopií vašeho dokladu totožnosti, coby držitele permanentní vstupenky.

Lze využít jako v předcházejících sezonách možnost zaslání permanentní vstupenky poštou?

Toto bohužel nelze z důvodu adresného ticketingu a s ním spojeného ověření totožnosti fanouška na pokladnách.

Chci si pořídit permanentní vstupenky do rodinného sektoru. Jak to mám udělat?

Pokud jste držitelem těchto permanentních vstupenek z loňské sezony, lze nákup provést buď v systému TicketPortal anebo na pokladnách Sinobo Stadium. Upozorňujeme, že pro vydání dětské vstupenky bude nutné doložit věk dítěte (např. prostřednictvím kartičky pojišťovny).

Mohu si v systému TicketPortal zakoupit permanentní vstupenku se studentskou slevou?

Ano, lze to, ale pro vydání permanentní vstupenky je nutné se na pokladnách prokázat platným potvrzením o studiu a dokladem totožnosti. V opačném případě bude nutné permanentní vstupenku stornovat přes systém Ticketportal.

Mám se synem dvě permanentní vstupenky a chtěl bych ještě dokoupit jednu pro manželku. Je to možné?

Bohužel toto v současnosti není možné provést. Je možné pouze prodloužit loňské permanentky.

Bude možná změna místa stávající permanentní vstupenky?

Permanentní vstupenku lze změnit na jiné místo, které je aktuálně neobsazené.

Jakým způsobem budou při Covid variantě vybíraní permanentkáři, kteří budou moci navštívit utkání Fortuna ligy?

Vše se bude odvíjet od aktuálně platných opatření a počtu prodaných permanentních vstupenek. Aktuální pravidla budou zveřejněna na webových stránkách www.slavia.cz vždy před konkrétním domácím utkáním.

Garantuje se alespoň nějaká minimální účast na zápasech, pokud budu majitelem permanentky na rok 2021/2022?

Jelikož nelze odhadovat další vývoj pandemie Covid-19, nelze dle obchodních podmínek zaručit žádnou minimální účast na zápasech. Naší snahou bude ale co nejspravedlivější přístup ke každému držiteli permanentní vstupenky.

Musím mít voucher vytištěný nebo ho stačí ukázat elektronicky přes mobil?

Voucher, který Vás opravňuje k vyzvednutí permanentní vstupenky je nutné odevzdat v tištěné podobě na pokladnách. Na základě odevzdaného voucheru Vám bude vydána permanentní vstupenka, případně dres po předložení druhého voucheru.

Rád bych přenechal permanentní vstupenku z loňské sezóny svému kamarádovi. Je to možné?

Ano, možné to je, ale při nákupu permanentní vstupenky je nutné prokázat se dokladem totožnosti majitele permanentní vstupenky z loňské sezóny. To znamená, že původní majitel je při nákupu osobně přítomen nebo mám alespoň fotografii jeho dokladu totožnosti, kterou mohu při nákupu předložit.

Můžu zakoupit permanentní vstupenky na firmu a pak je předávat a zapůjčovat zaměstnancům?

Tato možnost není z důvodu adresného ticketingu možná. Každá permanentní vstupenka musí obsahovat jméno a příjmení držitele – fyzické osoby.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články