Prodej vstupenek na venkovní zápasy Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Prodej vstupenek na venkovní zápasy Evropské ligy

Na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 jsou během otevírací doby pro prodej lístků na EL v prodeji vstupenky do Kodaně a Bordeaux.

Na pokladnách u vstupu číslo 4 v Edenu jsou k v prodeji vstupenky na venkovní utkání Evropské ligy. K dostání jsou lístky do sektoru hostů na zápas s Kodaní, který se koná v dánském hlavním městě ve čtvrtek 25. října od 18:55, i na utkání s Girondins Bordeaux, které se odehraje ve čtvrtek 29. listopadu od 18:55.

Cena vstupenek

Lístek do sektoru D1 do Kodaně stojí 520 korun (150 DKK).

Vstupenky do sektoru hostů 52 v Bordeaux stojí 390 korun (15 €).

Kapacita sektoru hostů na všech stadionech je dostatečná pro uspokojení poptávky všech fanoušků Slavie, kteří míří klub podpořit.

Vstupenky je možné platit pouze v hotovosti v českých korunách, počet vstupenek, které může koupit jedna osoba, není omezen, ale nákup podléhá pravidlům adresného ticketingu.

Distribuce vstupenek

Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat pouze na pokladnách v Edenu, jejich nákup přes online prodej nebo na pokladnách stadionu soupeře nebude probíhat.

Na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 se budou vstupenky prodávat v termínech, které budou vždy dopředu upřesněny. Upozorňujeme, že prodejní doba nemusí být shodná s běžnou otevírací dobou pokladen a při otevření pokladen pouze pro prodej lístků na EL nebude probíhat prodej vstupenek na domácí zápasy a naopak.

Adresný ticketing

Vzhledem k tomu, že hostující kluby jsou zodpovědné za své fanoušky v sektoru hostů a podílejí se i na pořadatelské činnosti, prodej vstupenek probíhá v režimu adresného ticketingu. Tento režim se řídí dokumentem  Informace o zpracování osobních údajů pro účastníky venkovních utkání Evropské ligyKaždý fanoušek, který si bude chtít koupit vstupenku do sektoru hostů, nejdříve vyplní formulář, na základě kterého mu bude lístek prodán a přiděleno identifikační číslo, které bude uvedeno i na vstupence.

Formulář je ke stažení zde, pro urychlení odbavení doporučujeme ho vytisknout a vyplnit a přijít s kompletně vyplněným formulářem na pokladny. Každý fanoušek vyplní své jméno, příjmení, číslo cestovního dokladu a email a tel. číslo, na kterých bude k zastižení během pobytu na příslušném výjezdu. Dále zaškrtne zápasy, na které si kupuje vstupenky, a předloží ke kontrole údajů příslušný cestovní doklad. Pověřený pracovník provede kontrolu správnosti vyplněných údajů dle cestovního dokladu a do formuláře doplní přesné umístění vstupenky a přidělí fanouškovi unikátní kód, který bude dopsán i na vstupenku.

Jedna osoba může koupit vstupenky pro více dalších fanoušků, ale vždy je třeba předložit vyplněný a podepsaný formulář, přičemž stačí čitelný sken či vyfotografovaný formulář ve formátu A4. Zároveň s formulářem je třeba předložit buď originál anebo sken či vyfotografovaný osobní doklad.

Prodejní doba vstupenek na EL (na pokladnách u vstupu č. 4) zde.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články