Zápas s Borussií Dortmund v muzeu Slavie! | SK Slavia Praha
Více

Zápas s Borussií Dortmund v muzeu Slavie!

Přijďte si užít poslední zápas Slavie ve skupině Ligy mistrů UEFA do prostor největšího fotbalového muzea v Česku! Červenobílí hrají v Dortmundu v úterý 10. prosince od 21 hodin, brány muzea se otevřou ve 20 hodin.

Pokud nepojedete na zápas Slavie do Dortmundu a rádi byste sledovali poslední utkání sešívaných ve skupině Ligy mistrů UEFA společně s dalšími příznivci Slavie, máme pro vás jedinečnou nabídku.

Přijďte na fotbal do muzea Slavie, kde bude zápas promítán v prvním patře na velkoplošné obrazovce. Můžete tak společně fandit s ostatními fanoušky a sledovat zápas z unikátních prostor slávistického muzea.

Utkání je na programu v úterý 10. prosince ve 21 hodin. Slavia Museum se otevře hodinu před výkopem, tedy ve 20 hodin. Během zápasu bude návštěvníkům k dispozici bar, kde si mohou zakoupit pivo, nealkoholické nápoje, kávu čaj, chipsy nebo klobásu.

Vstupenka do muzea Slavie a projekci zápasu stojí 150 korun. Permanentkáři, členové Odboru přátel, Fanklubu, děti, senioři nebo studenti mohou uplatnit slevy.

Vstupenky jsou v prodeji online přes Ticketportal zde nebo v předprodeji vstupenek přímo v Sinobo Stadium v rámci otevírací doby pokladen.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články