Zápas s Libercem na Radiu Slavia s exkluzivními hosty | SK Slavia Praha
Více

Zápas s Libercem na Radiu Slavia s exkluzivními hosty

Utkání s Libercem bude tradičně vysílat přímo ze Sinobo Stadium Radio Slavia. Tentokrát s exkluzivními spolukomentátory.

Radio Slavia

  • Prvním hostem a spolukomentátorem bude dvojnásobný mistr ligy se Slavií a trenér Slavie U14 Marek Jarolím. Druhým speciálním hostem bude herec, dabér a fanoušek červenobílých barev David Prachař. Zápas Slave s Libercem začíná v sobotu 10. srpna v 19:30 hodin. Radio Slavia můžete naladit na našem webu zde nebo také v mobilní aplikaci CZ Radio na operačním systému Android.

O2 TV Sport

  • Utkání Slavie s Libercem také vysílá živě O2 TV Sport. Nejen ligové zápasy červenobílých mohou fanoušci Slavie sledovat až do 22. září na O2 TV Sport zcela zdarma. Od pátku 9. srpna je nabídka pořadů navíc doplněna o nový kanál Premier Sport. Nabídka sportovního balíčku zdarma platí až do 22. září. Jak naladit sportovní přenosy nejen pro sobotní utkání, najdete v odkazu O2 TV Sport Pack zdarma.

Zápas bez diváků

  • Jak už jsme několikrát informovali, utkání s Libercem odehraje Slavia bez přítomnosti diváků na stadionu. Rozhodla o tom disciplinární komise Ligové fotbalové asociace. Na utkání tedy neplatí permanentní vstupenky. Všem majitelům permanentek se za tuto nepříjemnost omlouváme a doufáme, že se situace nebude už opakovat. Pokud se stane, že se jakýkoliv zápas hraje bez přítomnosti diváků, a to kvůli disciplinárnímu trestu od třetích stran (UEFA, FAČR, LFA), tak podle obchodních podmínek, na základě kterých se permanentní vstupenky prodávaly, nevzniká nárok na náhradu za dané utkání. Jako kompenzaci za uzavřený zápas s Libercem budou mít majitelé permanentních vstupenek možnost využít slevu na nákup vstupenky na domácí zápas 4. předkola Ligy mistrů UEFA. Podrobnosti přineseme na našem webu v následujících dnech.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články