Zápas s Olomoucí podrobně a přehledně | SK Slavia Praha
Více

Zápas s Olomoucí podrobně a přehledně

V neděli 28. července čeká fotbalisty Slavie první zápas před domácím publikem v nové sezoně. Utkání se Sigmou Olomouc začíná v 19 hodin. Stadion se otevírá hodinu a půl před výkopem.

Vyprodáno

  • Vstupenky na zápas s Olomoucí jsou vyprodány. Kromě uzavřené Tribuny Sever tak naše hráče požene plný stadion! 

Uzavřené sektory

  • Z rozhodnutí disciplinární komise LFA je na tento zápas uzavřena Tribuna Sever, to znamená sektory 106, 107, 108, 109 a 110. Permanentkáři z Tribuny Sever budou mimořádně na tento zápas přesunuti na protější tribunu – na Tribunu Františka Pláničky, konkrétně do sektorů 122, 123 a 124. Žádáme fanoušky, aby při vstupu na stadion využili standardní vchody, které mají uvedeny na svých permanentkách. Fanoušci, kteří mají své permanentky na Tribunu Sever, musejí použít vstupy číslo 1 a 2. K přemístění na Tribunu Františka Pláničky poté použijí koridor uvnitř stadionu, který bude průchozí.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu si můžete zakoupit suvenýry z kolekce Double - ukažte, kdo je nejlepší! Nechybí trička, mikiny, šály a kšiltovky. K dostání je také polštář, kobereček, klíčenka nebo pouzdro na brýle. Jestli se chcete vyhnout frontám a chcete pouze šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánky Fanshopu, které budou otevřeny od 17 do 19 hodin. První bude stát před hotelem Iris a druhý přímo před Fanshopem, kde bude k zakoupení také pivo Slávistická jedenáctka v lahvích. Platba na stáncích je možná pouze v hotovosti. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Velký rozhovor je věnován trenérovi Jindřichu Trpišovskému, se kterým jsme si povídali o úspěšném vstupu do nové sezony, o přípravě, o posílení kádru a dalších zajímavých tématech. Titulní strana i plakát patří stylové kampani na novou sezonu Spolu jsme SUPERSLAVIA. Nebude chybět představení nových posil a poděkování mistrům, kteří v létě Slavii opustili. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Fanzona Bohemia

  • Před stadionem se mohou zájemci stavit ve Fanzoně Bohemia, kde pro ně budou připraveny různé soutěže a fotbalové hry. Fanoušci, kteří v nich uspějí, získají brambůrky Bohemia. Soutěže o produkty Bohemia budou probíhat před utkáním i uvnitř stadionu.

Smekám klobouk

  • Soutěž o zajímavé ceny připravila LFA s generálním partnerem Fortunou. U vstupů na stadion budou hostesky rozdávat fanouškům slaměné klobouky. Poté stačí natočit video nebo originální vzkaz s popisem, jakému hráči či trenérovi a za co smekáte klobouk a to potom sdílet. Soutěž probíhá na Instragramu nebo v komentářích pod příspěvkem na Facebooku FORTUNA:LIGY do konce července. Označte #smekamklobouk a UKAŽ, ZA CO SMEKÁŠ KLOBOUK. Autoři nejoriginálnějších videí nebo příspěvků vyhrávají 2 VIP vstupenky na zápas svého oblíbeného klubu nebo poukazy na sázení od Fortuny. Více informací naleznete zde

Občerstvení

  • Před zápasem mohou fanoušci využít občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem – u vstupu na stadion číslo 1 venkovní stánky a u vstupu číslo 2 venkovní stánky i s posezením. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích uvnitř stadionu nalévají a čepují do vratných kelímků (záloha 50 korun) se slávistickým motivem, novinkou jsou mistrovské kelímky. Kdo bude mít chuť pouze na pivo, může využít technologie Beerjet, umístěny budou na platformách uvnitř stadionu u vstupů číslo 1 a 2. Kromě tradiční kavárničky u vstupu číslo 1 si můžete dát kávu také ve stáncích 13, 21, 23 a 24. Další novinkou je možnost zaplatit kartou ve vybraných stáncích (11, 14, 15, 16, 17 a 18).

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 17 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Olomoucí začíná v 19 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články