Zápas s Ústím nad Labem 26. 9. v 18:30 | SK Slavia Praha
Více

Zápas s Ústím nad Labem 26. 9. v 18:30

Ve 3. kole MOL cupu přivítáme ve středu 26. září v 18:30 doma v Edenu Ústí nad Labem. Permanentkáři mají vstup zdarma.

Slavia vstupuje do letošního ročníku MOL cupu jako jeho obhájce a první překážkou v postupu do osmifinále jí bude druholigové Ústí nad Labem. Zápas se hraje ve středu 26. září od 18:30.

Všichni majitelé permanentních vstupenek mají na utkání vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat lístek, do hlediště standardně projdou s permanentkou přes turnikety. Na utkání bude otevřený celý stadion vyjma sektorů 122 - 125 na jižní tribuně. Každý permanentkář tak má nárok na své místo permanentky.

Pro ostatní fanoušky budou v prodeji vstupenky v cenové kategorii Z1 od 210 korun. Lístky se budou prodávat od 24. 9. 12 hodin na pokladnách v Edenu i online a v den zápasu od 10 hodin na pokladnách u vstupu č. 4.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 % členové Odboru přátel a Fanklubu.

Při nákupu online i na pokladně můžete současně uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články