Zápas ukázal naše rezervy, říká po Trenčínu trenér Beránek | SK Slavia Praha
Více

Zápas ukázal naše rezervy, říká po Trenčínu trenér Beránek

DUBNICE NAD VÁHOM – Slavia má za sebou druhý zápas slovenského soustředění. Po remíze se Senicí sešívaní tentokrát nestačili na slovenského vicemistra z Trenčína a brankou z penalty podlehli 0:1. Přínos utkání zhodnotil trenér Slavie Miroslav Beránek.
Co ukázal zápas s Trenčínem?
„Ukázal nám hlavně naše rezervy. Soupeř byl kombinačně lepší, moc velkých šancí si ale přesto nevytvořil. My jsme bohužel udělali chybu před penaltou, po které se Trenčín dostal do vedení a kontroloval hru. Je to pro nás informace o tom, jak se hráči s rychlým soupeřem a rychlým terénem vyrovnali.“

Zdálo se, že Slavii vyšla lépe druhá půle?
„I v té druhé půli ale byly rezervy. Špatně jsme dobírali hráče, špatné bylo jejich rozebírání. Dali jsme soupeři moc prostoru. Musí se hrát rychleji a někteří hráči s tím mají problémy.“

V čem soupeř Slavii přehrál?
„Byli silnější na míči, lépe kombinovali, my jsme se pod tlakem nenabízeli tak, jak by bylo na takový zápas potřeba. V utkání jsme ale zase viděli více hráčů a můžeme si pomalu dělat obrázek o tom, s kým můžeme počítat více a s kým méně.“

Co čeká tým ve zbytku tohoto týdne?
„Vrátíme se domů, budeme do soboty trénovat a v neděli nás čeká zápas s Budějovicemi. Zápasů už moc nezbývá, máme málo času, musíme všechno doladit a hlavně odstranit to, co se nám nedaří.

Další zápasový program A-týmu Slavie:

České Budějovice – Slavia, neděle 13. 7., 17:00, Písek
Olomouc – Slavia, sobota 19. 7., 17:00
Slovácko - Slavia, 1. kolo Synot ligy, sobota 26. 7., 20:15, Uherské Hradiště
Slavia - Ostrava, 2. kolo SL, pátek 1. 8., 20:15, Eden

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články