Žežulka a Nabiyev přestoupili do Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Žežulka a Nabiyev přestoupili do Viktorie Žižkov

Do druholigové Viktorie Žižkov přestoupili obránce Ondřej Žežulka a ofenzivní hráč Farid Nabiyev. Jejich přestup byl ve středu definitivně dotažen.

„K přestupu obou hráčů dochází, protože jsou věkově, výkonnostně, délkou smlouvy ale i typologií mezi prvním a druhým týmem Slavie. Nabídku Viktorie vnímáme jako výhodnou pro všechny tři strany, tedy jak pro oba kluby, tak pro hráče,“ řekl k transferu, který byl po formální a smluvní stránce dotažen ve středu, člen sportovního oddělení Slavie Jiří Bílek.

Jednadvacetiletý obránce Ondřej Žežulka začal kariéru v pražském celku FC TEMPO, ze kterého zamířil do Slavie. V mladším dorostu se v sešívaném stal vítězem domácí soutěže, připsal si také několik startů za mládežnické výběry Česka. V posledních letech hostoval v Olympii Radotín, Viktorii Žižkova a naposledy na Vyšehradě.

Ázerbájdžánský ofenzivní univerzál Farid Nabiyev přišel do Slavie v létě roku 2017, když přestoupil z týmu FC Gabala. Nastupoval za týmy U19, U21 a na podzim za B-tým, v jehož dresu na podzim vstřelil v ČFL šest gólů. Na svém kontě má také starty za mládež Ázerbajdžánu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články