eToro novým generálním partnerem Slavie | SK Slavia Praha
Více

eToro novým generálním partnerem Slavie

Slavia před sezonou 2021/2022 dosáhla významného milníku v českém klubovém fotbale – podepsala víceleté generální partnerství s ústředím globální společnosti eToro. Přidala se tak ke klubům elitní anglické, německé a francouzské ligy.

Sešívaní vstoupí do nového ročníku s novým partnerem na hrudi – pozici generálního partnera převezme přední světová sociální obchodovací síť eToro. Logo dosavadního generálního partnera a majitele klubu, významné čínské korporace CITIC Group, zůstává na dresu dál – z hrudi se přesouvá na rukáv. Tedy druhou nejvýznamnější pozici na dresu, kde podle nových pravidel UEFA může zůstat i na evropské poháry.

„Jsme hrdí, že jsme pro Slavii získali globálního generálního partnera. Po příchodu do klubu to byl náš velký cíl. Rádi tedy spojujeme své síly s přední světovou investiční sociální sítí a vítáme eToro ve slávistické rodině. Těšíme se na spolupráci a doufáme, že naše partnerství nám přinese radost a úspěch na hřišti i mimo něj,“ říká první místopředseda představenstva Slavie Tomáš Syrovátka.

„Jsme rádi, že se můžeme připojit ke Slavii Praha, a těšíme se na zahájení víceletého partnerství s úřadujícími mistry. Česká republika je pro eToro důležitým trhem a prostřednictvím tohoto partnerství doufáme ve zvyšování povědomí mezi další lidi o potenciálním růstu jejich bohatství prostřednictvím investic. Rádi bychom fanouškům ukázali, že investování nemusí být něco, co dokáže jen pár vyvolených, ale může být stejně snadno dostupné jako fotbalové zápasy a pro některé možná i stejně zajímavé,“ doplňuje Nir Smulewicz, viceprezident pro marketing eTora.

Globální společnost eToro založená v roce 2007 nabízí špičkovou intuitivní obchodní platformu umožňující komukoliv a kdekoliv obchodovat s finančními aktivy online. Poskytuje široký výběr nástrojů pro investice na kapitálových trzích s možností tvorby portfolia s kryptoměnami, akciemi, komoditami a dalšími produkty. Platforma umožňuje svým uživatelům si nejen vybrat, do čeho investují, ale také to, jakým způsobem. Mohou obchodovat sami, kopírovat jiného investora nebo investovat do portfolia.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články