Vstupenky na zápas v Tel Avivu v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na zápas v Tel Avivu v prodeji

PRAHA - V Edenu jsou v prodeji vstupenky do sektoru hostí na venkovní zápas Evropské ligy v Tel Avivu. Pokud cestujete po vlastní ose, využijte předprodeje a zakupte si lístky s předstihem během otevírací doby pokladen.

Prodej vstupenek

Pokud jedete individuálně podpořit Slavii ve venkovním utkání proti Maccabi Tel Aviv, vstupenky si můžete v Edenu zakoupit už nyní během otevírací doby pokladen.

Na zápas s Maccabi Tel Aviv je možné koupit lístky jak do sektoru hostů, tak i na hlavní tribunu. 

Maccabi Tel Aviv 23. 11.: sektor hostů 201 800 CZK/125 ILS/30 EUR, hlavní tribuna R105 3400 CZK/555 ILS/130 EUR

Lístky do sektoru hostů a sektorů na hlavní tribunu určených pro Slavii se budou prodávat pouze v Praze v Edenu. Pokud nebudete schopni zakoupit lístky v Edenu, je možné řešit nákup individuálně a pouze po předchozí dohodě si lístky koupit a předat den před zápasem v Tel Avivu. V případě těchto žádostí se s dostatečným časovým předstihem obracejte na email jana.kaufnerova@slavia.cz

Upozorňujeme, že v den zápasu nebude na stadionu Netanya vůbec probíhat prodej do sektoru hostů a zároveň nebude možné lístky rezervovat až do dne zápasu s předáním u sektoru hostů. 

Na stadionu je dostatečná kapacita pro slávistické fanoušky.

Každý, kdo si přijde lístek koupit, uvede své jméno a zároveň telefonní číslo, na kterém bude na výjezdu k zastižení. Počet vstupenek k prodeji pro jednu osobu není omezen, jen je třeba nahlásit všechna jména fanoušků, kteří si vstupenku kupují. Platba lístků v Edenu je možná pouze v hotovosti v českých korunách.

Termín prodeje vstupenek:

pondělí 20. 11.10 - 17fanshop

Vstupenky na Maccabi budou v prodeji naposledy v pondělí 20. listopadu.

Doprava po utkání

Vzhledem k problematické veřejné dopravě do Tel Avivu po utkání nabízíme fanouškům transfer autobusem od stadionu do centra Tel Avivu. Cena za transfer je 300 korun. 

Pokud máte zájem o využití autobusu, je nutné nejdříve zaslat počet míst, která chcete rezervovat, na email jana.kaufnerova@slavia.cz a poslat zároveň jmenný seznam, dle kterého se bude provádět prezence při nástupu do autobusu. Zároveň je nutné transfer uhradit do soboty 18. 11. do 20:00 v hotovosti v Edenu po předchozí domluvě přes email. 

Žádáme fanoušky, aby se hlásili ve skupinách minimálně po 5 lidech kvůli zjednodušení celého procesu. Zároveň upozorňujeme, že po 18. 11. už nebude možné objednat další autobus a bude probíhat pouze doprodej z případné volné kapacity.

Kontrola vlajek

Pokud si berete na utkání vlajku, je třeba ji dopředu nahlásit ke schválení. Fotografii vlajky pošlete do 12:00 18. 11. na email jana.kaufnerova@slavia.cz a uveďte přibližné rozměry vlajky. O schválení vlajky budeme fanoušky informovat nejpozději v úterý 21. 11.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články