Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. 1.FC Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. 1.FC Slovácko"

4:1
(1:0)
6. kolo, 23. 8. 2014
6. kolo, 23. 8. 2014
SK Slavia Praha - 1.FC Slovácko
Branky: Branky Slavie: 2 Batka, Valenta, Pecháček
Komentář trenéra Martina Poustky: „V první půli jsme viděli vyrovnaný, taktický boj. Hrálo se především od šestnáctky k šestnáctce. Po přestávce se nám díky výraznému zlepšení podařilo soupeře zmáčknout a výsledkem bylo rychlé vedení 2:0. To nás dostalo do sedla a víceméně jsme hru kontrolovali. Branek mohlo být ale více, dost šancí jsme neproměnili. Víme, že máme ještě co zlepšovat a na čem pracovat, ať už ve hře dozadu, nebo dopředu. Těší mě, že bylo k vidění hodně střel na bránu z naší strany. Bohužel většinou bez gólového zakončení.“
4:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal – Tichý, Routek, Broukal, Gillian – Písačka (66. Doležal), Jakab (66. Vavrouš), Valenta (72. Badocha), Pecháček (79. Ščuka), Veselý (57. Kocourek) – Batka

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2 Batka, Valenta, Pecháček

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články