Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha"

0:2
(0:0)
28. kolo, 21. 3. 2015
28. kolo, 21. 3. 2015
1.FC Slovácko - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 64. Batka, 83. Kocourek
Komentář trenéra Martina Poustky: Po předchozích nezdarech jsme potřebovali zvládnout utkání proti Slovácku jako sůl. Od úvodu tohoto zápasu byla z kluků cítit energie a vůle bojovat za Slavii. K tomu se postupně přidávala a stupňovala jejich fotbalová kvalita, což přinášelo pěkné akce i častá zakončení a naši celkovou převahu. Domácí hráli také s velkým odhodláním a snahou o kombinační hru. Oba týmy tak přispívaly divákům ke sledování zajímavého střetnutí i přesto, že se dlouho hrálo bez branek. Naši kluci si za přístup, úsilí i předvedenou hru toto vítězství zasloužili a věřím, že na něj v dalších zápasech navážou minimálně se stejným odhodláním a chutí a jejich celkový výkon ještě poroste.
0:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal, Franc, Broukal, Gilian, Pelyak, Veselý (46. Žárský), Vavrouš (54. Jakab), Kocourek (87. Schulz), Písačka (79. Husenský), Zeman, Batka

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 64. Batka, 83. Kocourek

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články