Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice"

2:2
(1:2)
23. kolo, 6. 12. 2014, UMT Eden
23. kolo, 6. 12. 2014, UMT Eden
SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice
Branky: Branky: 43. Doležal, 75. Batka - 8. vlastní, 45. vlastní
Komentář trenéra Martina Poustky: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a v tomto duchu se odehrával celý první poločas. Hosté byli živější a aktivnější, nám vázla předfinální i finální fáze a navíc jsme kupili chyby v obranné činnosti. Ve druhé půli se obraz naší hry výrazně změnil, čemuž určitě pomohlo stažení obranné linie na 3 obránce, ale bohužel víc než srovnání ve skóre nám to nepřineslo. I když náš závěr této půlsezóny nebyl zcela ideální, musíme klukům poděkovat za podzimní kvalitní vystoupení a celkově dobrou reprezentaci Slavie v podzimní části soutěžního ročníku.
2:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Otáhal, Žárský, Broukal, Routek, Doležal, Veselý, Badocha (49. Čapek), Vavrouš, Kocourek, Pecháček (72. Písačka), Batka

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 43. Doležal, 75. Batka - 8. vlastní, 45. vlastní

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články