Report ze zápasu SK Benešov vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Benešov vs. SK Slavia Praha"

3:0
(1:0)
17. kolo, 23. 11. 2014
17. kolo, 23. 11. 2014
SK Benešov - SK Slavia Praha
Komentář trenéra Adama Petrouše: Zápas měl určitou kvalitu obou mužstev, po většinu utkání jsme drželi míč na svých kopačkách. Naše akce však končily před šestnáctkou soupeře. Po naší individuální chybě jsme soupeře pustili do vedení těsně před koncem prvního poločasu. Bohužel další naše individuální chyba přišla v začátku druhé půle, kdy jsme soupeři darovali trestný kop z dobré pozice, který zahrál ukázkově. Přesto naše mužstvo chválím za to, že i za nepříznivého stavu jsme se pokoušeli o kontaktní branku a nesložili zbraně, viděl jsem touhu zápas ještě otočit. Vstřelili jsme regulérní branku a naše mužstvo mělo zahrávat minimálně jeden pokutový kop, ale pan rozhodčí to viděl jinak. Kluky chválím za snahu a věřím, že se kluci poučili z individuálních chyb, které zápas rozhodly.
3:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Gábor – Schulz, Husenský, Mařík (74. Gábor), Žárský (82.Tichý) – Čapek, Badocha – Vávra (82. Slezák), Čermák, Havlina (70. Šimůnek) – Heřman (62. Štochl)

Detaily utkání

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články