Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

3:4p
(1:0)
13. kolo, 9. 11. 2014
13. kolo, 9. 11. 2014
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 42.a 52. Stříbrský, 69. Lauricella. Penaltový rozstřel: 4:5
Komentář asistenta trenéra Martina Hladíka: Do posledního zápasu podzimní části sezony jsme nevstoupili nejlépe, když jsme již v 6. minutě prohrávali 0:1. Po zbytek poločasu jsme však byli lepším a fotbalovějším týmem. Díky územní převaze jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí, které jsme však k vyrovnání nedotáhli. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně, když vyrovnal Stříbrský. Bohužel jsme hned z rozehrávky soupeře inkasovali a museli tak zase dotahovat, což se nám po brance Stříbrského opět podařilo a dokonce jsme šli i do vedení, když opět střelu aktivně hrajícího Stříbrského dorazil do prázdné branky Lauricella. Bohužel jsme však vedení neudrželi, když jsme v závěru zápasu inkasovali branku z přímého kopu. Kluky bychom chtěli pochválit za příkladnou bojovnost, nasazení a fotbalovost, o kterou se především v první půli úspěšně snažili.
3:4p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský, Schneider, Beňo, Mareš, Kotěra, Bielesz, Havránek, Cejnar, Petrák (60. Suk), Lauricella, Stříbrský

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 42.a 52. Stříbrský, 69. Lauricella. Penaltový rozstřel: 4:5

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články