Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha"

0:3
(0:2)
18. kolo, 22. 11. 2014
18. kolo, 22. 11. 2014
FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 3 David
Komentář trenéra Pavla Vyhnala: V posledním zápase podzimu jsme si moc přáli být úspěšní, přesto bylo prvních patnáct minut z naší strany velice nervózních, s velkým počtem nepřesností. Soupeře jsme vlastními chybami pustili do několika příležitostí a Svítil musel vyřešit i několik nebezpečných standardních situací. V 16. minutě jsme vstřelili branku ze standardní situace, kdy se ve vápně nejlépe orientoval David. Branka nás zklidnila a do přestávky jsme si vypracovali několik slibných příležitostí. V jedné z nich byl faulován Nový a David proměnil pokutový kop. Ve druhém poločase jsme se snažili kontrolovat průběh utkání a využít nějaký brejk do otevřené obrany. Podařilo se to opět Davidovi a ten mohl slavit hattrick. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli! Je konec sezony a my všem hráčům přejeme šťastné a veselé vánoce s velkou chutí do zimní přípravy a hlavně do jarní sezony.
0:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil – Slavata (58. Petrila), Bárta, Škarda, Ielitro – Drozda, Pek, Valenta – Vaněk (52. Hrobník), David (58. Šimůnek), Nový (61. Čejka)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 3 David

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články