Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Slavia Praha"

3:2p
6. kolo, 14. 9. 2014
6. kolo, 14. 9. 2014
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 2 Kubiš Skóre po penaltovém rozstřelu - 3:2pp

Komentář trenéra Ondřeje Jury: Další utkání jsme sehráli v Teplicích, kde jsme se chtěli vrátit na vítěznou vlnu. Vzhledem k počasí nás čekal těžký terén, který sliboval náročné utkání se spousty osobních soubojů. Do utkání jsme vstoupili dobře a vytvořili si slibné příležitosti, avšak bez brankového efektu. Největší šanci měli hosté, kdy po rychlé akci ze strany zakončil domácí útočník do tyče. Poté jsme převzali iniciativu a do poločasu měli několik šancí, ale ujala se pouze jedna. Po krásné individuální akci Zeronika skóroval Kubiš.

 V druhé půli nás soupeř zatlačil, nedařila se nám kombinace, což vyústilo v hrubou chybu v defenzívě a vyrovnání na 1:1. Obdržená branka zapříčinila krátkou pasáž, kdy v naší hře panoval chaos, a Teplice zahodily další velkou příležitost. Poté už jsme na hřišti dominovali a hrozili opět z křídelních prostorů, kde se prosazoval aktivně hrající Zeronik, po jehož další akci opět zakončil Kubiš a poslal nás se štěstím do vedení. Chvíli před koncem jsme měli další loženou příležitost, kterou jsme nepochopitelně zahodili, a soupeř ihned z protiútoku trestal. Po trestuhodné hrubce našich stoperů domácí vyrovnali a lépe zvládli i penaltový rozstřel. V poslední době se nám nedaří hra ve středu hřiště, vázne nám kombinace a na vstřelenou branku potřebujeme spoustu šancí. Soupeři však branky darujeme zadarmo, a proto nedokážeme utkání dotáhnout do vítězného konce.

3:2p

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2 Kubiš Skóre po penaltovém rozstřelu - 3:2pp

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články