Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

3:6
(2:4)
20. kolo, 15. 3. 2015
20. kolo, 15. 3. 2015
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 3x Zeronik, 2x Eichler, Brojo
Komentář trenéra Ondřeje Jury: První mistrovské utkaní po dlouhé zimní přípravě a po sérii mnoha přípravných zápasů jsme odehráli na umělé trávě v Hradci. Na soupeře jsme nastoupili hned od prvních minut a na hřišti dominovali. Po 25 minutách hry jsme vedli 0:4 a zápas měli pod kontrolou. Bohužel v samém závěru poločasu jsme inkasovali z jasně ofsajdové situace a již v nastavení z přísně odpískané malé domů a do šaten tak šli pouze s dvoubrankovým vedením. Začátek druhého poločasu byl z obou stran opatrný, poté jsme začali soupeře přehrávat a předvedli jsme dvě krásné křídelní akce na jeden dotek s krásným zakončením, čímž jsme soupeři odskočili opět na 4 branky. Hradec ještě v závěru korigoval na 3:6. Celkově jsme předvedli velmi dobrý výkon s krásnými góly a doufáme, že na tento zápas navážeme ve středeční dohrávce s Příbramí.
3:6

Sestavy

SK Slavia Praha

Flachs – Blažíček (47. Schneider), Bárta, Kubiš, Hošek – Danko, Eichler, Vít – Zeronik ( 57. Jelínek), Brojo, Stárek (55. Kratochvíl)

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 3x Zeronik, 2x Eichler, Brojo

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články