Report ze zápasu FK Baník Sokolov vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Baník Sokolov vs. SK Slavia Praha"

4:7
(3:3)
22. kolo, 29. 3. 2015
22. kolo, 29. 3. 2015
FK Baník Sokolov - SK Slavia Praha
Branky: Branky Slavie: 2x Eichler, 2x Vlček, Brojo, Vít, Zeronik
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Po posledním nevydařeném zápase jsme si přijeli napravit reputaci na hřiště posledního Sokolova. Bohužel jsme navázali na rozpačitý výkon ze zápasu s Mostem a především naše defenzivní činnost vykazuje hrubé nedostatky. Do utkání jsme vstoupili aktivně, nicméně hned první sokolovský výpad na naši polovinu skončil brankou. Naštěstí se nám ihned z rozehry podařilo vyrovnat a postupně jsme převzali iniciativu. Zápas jsme dostali pod kontrolu, navíc v 17. minutě se prezentoval David Eichler nechytatelným volejem z dvaceti metrů a poslal náš tým do vedení. Když po přímočaré akci Zeronika skóroval podruhé Vlček, zdálo se, že utkání nabere jasný směr. Ovšem do konce poločasu jsme udělali dvě fatální chyby, které soupeř potrestal a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 3:3.

I přes důraznou domluvu v kabině jsme druhý poločas začali katastrofálně. Ihned z rozehry jsme nedokázali eliminovat individuální průnik sokolovského kapitána, který se snadno prosadil přes čtyři naše hráče a poslal domácí do vedení. Zpět do hry nás vrátila až standardní situace, když se prosadil hlavou Brojo. Zanedlouho nás poslal do vedení Vít a zápas jsme si již pohlídali, i když soupeř byl neustále velmi nebezpečný. Do konce zápasu jsme přidali ještě dvě branky a vyhráli tak 7:4.

Nutno ovšem přiznat, že Sokolov předvedl velmi sympatický výkon, především jeho ofenzivní hráči disponují užasnou rychlostí a herními dovednostmi. Náš výkon na půdě Sokolova by pro nás velkým zklamáním. Dlouhodobě se nám nedaří v defenzivní činnosti, především obranná čtveřice kupí nesmyslné hrubky a dostáváme tak příliš mnoho branek. Chybí nám lepší organizace, komunikace, agresivita v osobních soubojích a jistota stoperů. Máme pořád na čem pracovat a pokud chceme uspět v zápasech s první šestkou, musíme spoustu situací na hřišti zlepšit.
4:7

Sestavy

SK Slavia Praha

Jaroš - Hošek (65. Bican), Kubiš, Bárta, Blažíček - Danko (55. Kratochvíl), Vít (65. Schneider), Eichler - Vlček (60. Jelínek), Brojo, Zeronik

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2x Eichler, 2x Vlček, Brojo, Vít, Zeronik

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články