Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha"

2:3
(2:2)
14. kolo, 15. 3. 2015
14. kolo, 15. 3. 2015
FK VIAGEM Příbram - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 6. Krejdl, 32. Bucha, 72. Havrda
Komentář trenéra Miroslava Jíry: Do jarní části mistrovské soutěže České ligy mladšího dorostu jsme vstoupili zápasem v Příbrami. Hráče jsme připravovali zejména na vstup do zápasu a nutno říct, že nám vyšel dokonale. Již v 6 min. zahrál záložník Bucha standardní situaci a na jeho centrovaný míč si výborně naběhl útočník Krejdl, který pohotovou střelou poslal Slavii do vedení.

V 19. minutě však chybovalo duo Bucha–Vyskočil a domácí srovnali na 1:1. V 26. minutě rozhodčí Vnuk k údivu všech odpískal proti nám penaltu a Příbram vedla 2:1. Ve 32. minutě jsme však odvrátili obrannou standardní situaci a předvedli jsme ukázkový brejk. Havrda při brejku ustál 2 souboje a naservíroval míč Buchovi, který elegantním lobem přes brankáře srovnal na 2:2. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas se hrál fotbal plných osobních soubojů a byl to spíše boj s mnoha nepřesnostmi. Nicméně v 72. minutě jsme dostali domácí pod tlak, jehož vyústěním byl centr obránce Stropka a rozhodující hlavička útočníka Havrdy na 3:2 pro Slavii.

Velmi si vážím tohoto vítězství, protože jsme dokázali porazit bojovnou Příbram a především jsme ustáli jednostranné řízení zápasu rozhodčím. Jsem rád, že jsme to i přesto zvládli. Hráčům chci vyseknout obrovskou poklonu, protože tento zápas zvládli svojí vášní, srdcem, charakterem, hlavou a morálkou.
2:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl – Pek, Vyskočil, Žežulka, Souček, Král, Lauricella (73. Stehno), Bucha (80. Diviš), Krejdl (58. Kovařík), Novák (71. Stropek)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 6. Krejdl, 32. Bucha, 72. Havrda

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články