Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice"

5:2
(0:2)
19. kolo, 19. 4. 2015
19. kolo, 19. 4. 2015
SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice
Branky: Branky Slavie: 2x Krejdl, Žežulka, Novák, Král
Komentář trenéra Miroslava Jíry: V nedělní odpoledne jsme přivítali poprvé v sezóně doma na Xaverově tým Českých Budějovic. A opět se bohužel opakoval scénář z Českých Budějovic, když jsme znovu brzy prohrávali 0:2. Až posléze jsme začali hrát a diktovali tempo hry, bohužel bez gólového efektu.

Do druhého poločasu jsme provedli dvě personální změny a změnili v určitých fázích hry způsob rozestavení, což to se ukázalo jako správná volba. V 50m minutě snížil pohotovou střelou Krejdl na 1:2. O 3 minuty později vyrovnal Žežulka. A o minutu později proměnil penaltu Novák. V 63. minutě po skvělé přihrávce Krále proměnil svůj únik Krejdl a bylo to již 4:2. V 80. minutě pečetil náš nádherný obrat v zápase záložník Král na konečných 5:2.

Myslím, že tenhle zápas ukázal skvělý týmový duch našeho mužstva a bylo nám trenérům velkým potěšením sledovat kluky ve druhém poločase. Kluci se jasně přesvědčili, že nic není nemožné a že se správným přístupem dokážou dávat branky i během pár minut. Věřím, že zůstáváme společně dál pokorní a budeme dál dohromady tvrdě pracovat, nicméně tentokrát jsme všem fanouškům dnešního zápasu připravili krásnou fotbalovou podívanou.

5:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman, Pek, Stropek (41. Bucha), Vyskočil, Souček, Král, Žežulka (64. Diviš), Lauricella, Kovařík (41. Novák), Semrád (51. Vejvar), Havrda (35. Krejdl)

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2x Krejdl, Žežulka, Novák, Král

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články