Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha"

0:3
(0:0)
23. kolo, 17. 5. 2015
23. kolo, 17. 5. 2015
SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Komentář trenéra Miroslava Jíry: V nedělní odpoledne jsme přivítali tým Dukly Praha a soustředili jsme se zejména na aktivní vstup do zápasu, což se nám podařilo. Duklu jsme od prvních minut dostali pod tlak a vytvářeli jsme si nebezpečné situace v pokutovém území soupeře. Bohužel se nám z této herní pasáže nepodařilo vstřelit branku a naše tempo postupně polevovalo a přizpůsobili jsme se soupeři. Do poločasu jsme tak šli za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase jsme hned v úvodu zaspali a ve 42. minutě jsme inkasovali první branku. O 10 minut později se hosté po našem dalším zaváhání radovali podruhé. Pak už to byla z naší strany křeč a vše korunovala třetí branka z pokutového kopu. Kluci dnes bohužel nedokázali nahradit chybějící hráče a odehráli jsme nejhorší zápas na jaře. Teď máme delší zápasovou pauzu a pevně věřím, že kvalitně potrénujeme a důkladně se připravíme na závěrečné jarní zápasy. Doufám, že se podobný herní propadák již nebude na jaře opakovat a nám nezbývá, než zvednout hlavu a Dukle pogratulovat k vítěznému zápasu.
0:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl, Pek, Vyskočil, Husenský, Stropek, Lauricella, Diviš (41. Stehno), Bucha, Kovařík, Novák, Krejdl (58. Semrád)

Detaily utkání

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články