Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Pardubice vs. SK Slavia Praha"

2:3p
(2:1)
20. kolo, 26. 4. 2015
20. kolo, 26. 4. 2015
FK Pardubice - SK Slavia Praha
Branky: Branky: Beňo, Sodoma <br> Penaltový rozstřel: 7:8

Komentář trenéra Petra Karocha: Podařilo se nám zvítězit ve třetím zápase v řadě, bohužel jen po penaltách. Úvod obou poločasů patřil vždy našim soupeřům, kteří nám svým nasazením a agresivitou neumožnili dostat se do hry. Naším problémem v úvodu zápasu bylo i vysoké procento zkažených přihrávek. Oba naše góly padly po úvodním tlaku soupeře po našich povedených kombinačních akcích. Druhý byl vstřelen z přímého kopu po faulu. Soupeř vyrovnal v úvodu druhé půle. Snahu o vstřelení vítězné branky jsme stupňovali v závěru zápasu, ale naše čisté šance se nepodařilo proměnit.

2:3p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Stojka (41. Kotěra), Straka, Schneider, Bílek (55. Douděra) – Beňo, Cejnar, Bielesz – Suk (41. Petrák), Sodoma, Stříbrský (55. Plucha)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: Beňo, Sodoma <br> Penaltový rozstřel: 7:8

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články