Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Hradec Králové | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Hradec Králové"

3:2p
(0:1)
0. kolo, 20. 5. 2015
0. kolo, 20. 5. 2015
SK Slavia Praha - FC Hradec Králové
Branky: Branky Slavie: Krobot, Kratochvíl
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Do utkání jsme vstoupili aktivně a soupeře dostali v úvodních minutách pod silný tlak, který jsme bohužel nedokázali gólově zúročit. A jak už bývá v našich zápasech zvykem, první vážnější ohrožení naší poloviny skončilo po naší hrubé individuální chybě brankou soupeře. Přesto jsme byli na hřišti dominantní, avšak jsme opět nedokázali proměnit řadu jasných příležitostí. Ve druhém poločase jsme pokračovali v náporu, který vyvrcholil vyrovnávací brankou Krobota. Bohužel vzápětí jsme rychlý protiútok zastavili pouze za cenu faulu v pokutovém území a soupeř se dostal z penalty opět do vedení. Nám se podařilo podruhé vyrovnat 10 minut před koncem utkání, když se po rohovém kopu prosadil z dorážky Kratochvíl. A protože jsme nedokázali ze závěrečného tlaku z řady příležitostí skórovat, zdolali jsme Hradec až na pokutové kopy. Dnes nás opět trápila efektivita v koncovce. Kdybychom zúročili šance v prvním poločase, vyhráli bychom jednoznačným rozdílem. Soupeř předvedl obětavý výkon, a proto si odváží cenný bod.
3:2p

Sestavy

SK Slavia Praha

Flachs – Vlček (50. Kratochvíl), Bárta, Kubiš, Hošek (67. Walter) – Blažíček (50. Martinec), Vít, Danko – Zeronik, Krobot, Eichler (50. Jelínek)

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: Krobot, Kratochvíl

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články