Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Teplice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Teplice"

2:4
(0:2)
0. kolo, 29. 4. 2015
0. kolo, 29. 4. 2015
SK Slavia Praha - FK Teplice
Branky: Branky Slavie: 2x Krobot
Komentář trenéra Ondřeje Jury: Po dvou nevydařených zápasech jsme přivítali na domácím hřišti Teplice. Zápas byl od začátku vyrovnaný. První šanci jsme měli na svých kopačkách my, ale chybu hostujícího brankáře nedokázal potrestat Kubiš. Hosté hrozili po dlouhých přihrávkách za naše obránce, s čímž jsme měli problémy po celé utkání. Na konci prvního poločasu jsme však dvakrát hrubě chybovali v obranné fázi a soupeř dokázal obě chyby potrestat a v přestávce zaslouženě vedl. Druhou půli jsme začali aktivně, avšak největší šance si vypracoval soupeř, když hrozil především z rychlých protiútoků. V brance nás podržel dobře chytající Surovčík. Poté se nám po hezké kombinační akci středem hřiště podařilo zásluhou Krobota snížit, ale hosté rychle odpověděli a odskočili opět na rozdíl dvou branek. Zanedlouho jsme inkasovali po čtvrté a zápas byl rozhodnut. V závěru jsme si vytvořili mírný tlak, ovšem Krobot jen korigoval z pokutového kopu na konečných 2:4. Hosté zde odehráli výborné utkání, byli agresivnější, důraznější, energičtější, prosazovali se na středu hřiště, na což jsme dnes nedokázali reagovat a zaslouženě jsme s Teplicemi prohráli.
2:4

Sestavy

SK Slavia Praha

Surovčík - Vlček, Bican (51. Schneider), Brojo, Blažíček - Vít (54. Kratochvíl), Eichler (51. Stárek), Krobot - Zeronik (42. Jelínek), Kubiš (35. Martinec), Hošek

Detaily utkání

Statistiky
Branky Slavie: 2x Krobot

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články