Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Chrudim | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Chrudim"

4:0
přát., 23. 7. 2016, Xaverov
přát., 23. 7. 2016, Xaverov
SK Slavia Praha - MFK Chrudim
Branky: <b>Branky</b>: 2x Suk, Stehno, Stříbrský
Utkání hodnotil trenér Michal Petrouš:
"V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, kdy hráči Chrudimi nastřelili břevno po autovém vhazování a nedůrazu našich hráčů v pokutovém území a v další nebezpečné situaci nás podržel brankář Marek Pakeš, který zlikvidoval samostatný nájezd hráče Chrudimi. Naši hráči měli více balon na svých kopačkách, ale do vyloženější šance nás agresivní obranou hrou soupeř moc nepouštěl. Až když napřáhl z dvaceti metrů Filip Stehno a krásnou střelou otevřel skóre, tak jsme se začali více dostávat do šancí a potvrzovat větší jistotu na balonu. Druhý poločas už byl z naší strany více ofenzivnější a zaslouženě jsme přidali ještě tři góly po pěkných akcích, kdy jsme zakončovali do prázdné branky. Tohoto soupeře opět přivítáme v úvodním kole mistrovské soutěže na domácí půdě, ale to už se bude hrát o body."
4:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Pakeš (46. Radimský) - Schneider, Cejnar (30. Stříbrský), Straka, Bílek - Stehno (65. Bielesz), Douděra, Bielesz (46. Havránek) - Stojka, Semrád (65. Suk), Suk (46. Hönig)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky</b>: 2x Suk, Stehno, Stříbrský

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články