U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví | SK Slavia Praha
Více

U19: Třetí výhra v řadě, tentokrát nad Boleslaví

1:0
(0:0)
9. kolo, 8. 10. 2016, Xaverov
9. kolo, 8. 10. 2016, Xaverov
SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav
Branky: <b>Branky:</b> 38. Marco Lauricella
PRAHA/XAVEROV - Svěřenci trenéra Antona Mišovce přivítali na domácí půdě na Xaverově soupeře z Mladé Boleslavi. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodl o výhře domácí Slavie Marco Lauricella.
V první polovině zápasu se více do zakončení dostávali hosté z Mladé Boleslavi, největší šanci měl kapitán Vejr, ve velké šanci však z bezprostřední blízkosti branku přestřelil. 

Těsně před koncem prvního poločasu šla do vedení Slavia. Na rohový kop Vojtěcha Mareše si na přední tyči naběhl Marco Lauricella, který tečoval míč na zadní tyč mimo dosah gólmana Mikulce.

V druhém poločase byla naopak lepší domácí Slavia, zvýšit vedení mohl po dobré práci Ondřeje Peka opět Marco Lauricella, jeho střelu však dobrým zákrokem brankář Mikulec vyrazil. K dalšímu zakončení se dostal Václav Pardubský, jehož nenápadná střela z pravé strany hřiště orazítkovala tyč branky. 

Definitivně rozhodnout mohl v poslední minutě Pavel Bucha, ale Mikulec byl opět připraven a jeho střelu vyrazil na rohový kop.

Slavia U19 si tak připsala třetí vítězství v řadě.

Zápas hodnotil trenér Anton Mišovec:
V utkání s kvalitním soupeřem jsme hráli aktivně, ale soupeř si po našich chybách uprostřed hřiště vytvořil šance. Po rohu Vojtěcha Mareše a z náběhu před bránící hráče vstřelil před koncem poločasu vítězný gól zápasu Marco Lauricella. Ve druhém poločase jsme zlepšili přechodovou fázi hry a vytvořili jsme si šance. Z pohledu celého utkání byl soupeř aktivnější v prvním poločase a my ve druhé části hry, hlavně ke konci utkání. Pochválit bych chtěl celý tým za zlepšení herního výkonu ve druhém poločase a aktivitu v celém utkání."
1:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl - Stropek, Vyskočil, Mareš, Pardubský - Beňo, Bucha (90. Stehno), A. Lauricella (62. Havrda) - Vejvar (88. Hönig), M. Lauricella (74. Telnar), Pek (79. Krejdl)

FK Mladá Boleslav

Mikulec – Krčmář, Rudzan, Klíma, Král, Komárek, Novák David (65. Procházka), Machů, Koubský (72. Šimon), Novák Daniel, Vejr "C".

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 38. Marco Lauricella

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články