Report ze zápasu FK Baník Sokolov vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Baník Sokolov vs. SK Slavia Praha"

1:3
(0:1)
8. kolo, 2. 10. 2016, Sokolov
8. kolo, 2. 10. 2016, Sokolov
FK Baník Sokolov - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 2x Suk, Havrda
Zápas hodnotil trenér Michal Petrouš:
„Utkání s velmi dobrým soupeřem, který hrál s velkým nasazením a velmi agresivně. I přesto jsme si vytvořili herní převahu, kterou jsme nedokázali v několika šancích zužitkovat ke vstřelení branek.

Druhý poločas se vyvíjel obdobně a naše převaha se ještě stupňovala. O vedoucí branku se postarali střídající hráči, když si za obranu na kolmou přihrávku naběhl Bielesz. Jeho přízemní centr na přední tyči dobře pustil Hönig, který svým pohybem strhl soupeře a Suk nekompromisně vstřelil vedoucí branku, která se ukázala jako vítězná.

Poté jsme bohužel soupeři nedokázali z obrovského tlaku vstřelit druhou branku a soupeř se po naší nekoncentrovanosti v závěru utkání dostal do dvou šancí, ve kterých nás podržel brankář Radimský.

Hráči se musí naučit lépe zvládat závěry utkání, kdy mají jasně zápas ve své moci. Mohou přidat další branky a v defenzivní činnosti se musí chovat daleko zodpovědněji.“
1:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman – Straka, Kotěra, Schneider, Stehno (76. Douděra), Husenský, Bielesz (64. Havránek), Stříbrský (32. Suk), Hönig, Havrda, Cejnar

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Suk, Havrda

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články