Prohra juniorky v Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Prohra juniorky v Mladé Boleslavi

2:0
(1:0)
15. kolo, 27. 11. 2016
15. kolo, 27. 11. 2016
FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 37. Malpon, 80. Valenta
MLADÁ BOLESLAV - Předposlední zápas roku 2016 odehrála juniorka na hřišti prvního týmu Juniorské ligy. Z A týmu zasáhli do hry Tomáš Jablonský a Jan Mikula.
Do vedení mohl poslat Slavii v 14. minutě Patrik Gilian, dostal výbornou přihrávku mezi obránce a postupoval sám na brankáře, svou tvrdou střelu však poslal vysoko nad bránu. O čtyři minuty později zahrozili také domácí, první zakončení Malpona brankář Lisa zachytil, jeho druhý pokus zblokovala obrana Slavie. Pozorný byl brankář Lisa také při zakončení Travyse Albiny. 

Úvodní gól zápasu tak přišel v 37. minutě, po levé straně Slavie pronikl do vápna útočník soupeře, který se dostal zakončení. Jeho střelu brankář Lisa opět dokázal zastavit, míč se však odrazil k úplně volnému Malponovi, který nekompromisní ranou do šibenice otevřel skóre zápasu. Domácí přidali do konce prvního poločasu ještě druhou branku, ta však nebyla pro faul na brankáře Lisu uznána. 

Druhý poločas příliš pohledný nebyl, Slavia se marně snažila o vyrovnání a domácí se do zakončení nedostávali. Výjimkou byla až 82. minuta, která také přenesla rozhodující moment utkání. Travys Albina našel skvělou přihrávkou za obranou Jiřího Valentu, který přesnou střelou pod břevno rozhodl o výhře Mladé Boleslavi. 

Poslední soutěžní utkání v roce 2016 odehraje juniorka 1.12. od 11:00 na umělé trávě v Edenu proti Českým Budějovicím.


2:0

Sestavy

FK Mladá Boleslav

Vejmola – Hůlka, Kalabiška (86. Kořínek), Valenta, Košek (60. Zablianský), Bojda (81. Novotný), Vukadinovič, Travys Albina, Kopa, Malpon Edwing (79. Kühnel), Glöckner

SK Slavia Praha

Lisa - Mikula, Broukal, Routek (46. Pelyak), D.Souček - Král, Jakab (88. Schulz) - Veselý (60. Vávra), Vavrouš, Jablonský - Gilian (60. Novák)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 37. Malpon, 80. Valenta

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články