Juniorka nestačila na Teplice | SK Slavia Praha
Více

Juniorka nestačila na Teplice

1:0
(0:0)
20. kolo, 12. 3. 2017
20. kolo, 12. 3. 2017
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branka:</b> 78. Richter
TEPLICE - Ke třetímu venkovnímu utkání jarní části Juniorské ligy zajížděla Slavia do Teplic. Juniorka se však ani tentokrát na půdě soupeře brankově neprosadila a z Teplic odjíždí bez bodu.
V první velké šanci střetnutí se ocitly domácí Teplice. Ve 25. minutě se na velkém vápně uvolnil Domink Šup, jeho zakončení těsně minulo branku. V 35. minutě se Slavii povedlo dopravit míč do branky Teplic, gól však nebyl pro údajný ofsajd uznán. Nepříliš pohledný první poločas tak skončil bez branek.

Ani v druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. V 69. minutě však již diváci branku viděli, radovat se bohužel mohli domácí. K odraženému míči se za vápnem dostal Marek Richtr a povedenou ranou rozhodl o výhře Teplic. V 74. minutě mohla Slavia vyrovnat, když zahrávala standardní situaci z hranice vápna, ovšem střela z přímého kopu mířila vysoko nad.

Juniorka prohrála na hřišti Teplic 0:1. Další zápas je naplánován na neděli 19. 3. od 10:15 proti juniorce Liberce.

Utkání hodnotil trenér Pavel Řehák: „Hra v utkání s Teplicemi byla z naší strany dobrá, kombinovali jsme, měli jsme dobrý pohyb. Bohužel jsme se ale nedostávali do šancí, jedinou brankovou příležitost měl v prvním poločase Jakab po přetaženém centru, ale nedoklepnul balon do odkryté brány. Třetí jarní zápas jsme venku nevstřelili ani jeden gól, chybí mi větší počet hráčů v zakončení, kteří by si nabíhali do vápna na centry ze stran. Na malém hřišti je právě potřeba využívat situace po centrovaných balonech ze stran, ale my hrajeme na dva útočníky a ve vápně nemáme nikoho, kdo by vymyslel něco navíc, ze čtyř zápasů vstřelil jen jeden gól útočník."
1:0

Sestavy

FK Teplice

Švejda – Urma, Svoboda (84. Berešík), Tesař , Batryn (78. Zeman), Žitný (86. Hruštinec), Martirosyan, Hasil, Šup, Král, Richter

SK Slavia Praha

Otáhal - Prosek (77. Sulík), Kodr, Žežulka, Mareš - Prošek, Jakab, Kocourek, Čermák - M. Lauricella (46. Vávra), Krejdl

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branka:</b> 78. Richter

Aktuálně

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Žáci sehráli derby se Spartou, dorostenci zvítězili v Pardubicích

9. 4. 2024
Starší žáci sehráli vyrovnaná derby se Spartou. Dorostenci si poradili s Pardubicemi a odváží si dvě výhry. Skvělé fotbalové dovednosti předvedly přípravky na Tempu. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články