Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Benešov | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Benešov"

3:1
(2:1)
23. kolo, 2. 4. 2017, Xaverov
23. kolo, 2. 4. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - SK Benešov
Branky: <b>Branky:</b> 2x Suk, Jan Pek
Utkání hodnotil trenér Michal Petrouš:
„V dnešním utkání bylo v naší hře hodně nepřesností a v přechodové fázi jsme si často pomáhali diagonálními přihrávkami, které byly převážně nepřipravené a mnohdy i nepřesné. Výjimkou byla naše vyrovnávací branka, kdy se taková přihrávka za obranu povedla Michalu Douděrovi,který našel Jana Peka, jenž si seběhl z druhé vlny za obranu a s přehledem proměnil svojí šanci po precizním převzetí ze vzduchu v plném běhu. Soupeř se snažil svým vysokým postavením naší rozehrávku narušovat,což se mu částečně dařilo, kdy jsme nebyli dostatečně sebevědomí s míčem a neměli jsme správný pohyb směrem k hráči s míčem, což vedlo k tomu, že jsme mnohdy volili nakopávané míče. Nicméně jsme působili fotbalověji a zaslouženě jsme utkání opět otočili ve svůj prospěch,kdy po dvou rychlých únicích Davida Bílka a jeho nezištných přihrávkách skóroval dvakrát opět Dominik Suk, který si stále drží velmi dobrou bilanci a v každém utkání, kdy nastoupí, skóruje! Do dalších utkáních musíme zlepšit organizaci hry, lepší pohyb při zakládání útočné fáze a více efektivity"
3:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman - Ielitro, Drozda, Straka, Kotěra - Pek J., Petrák, Douděra - Bilek, Bednář (71. Stojka), Suk (66. Krupička)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Suk, Jan Pek

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články