Report ze zápasu FC Slovan Liberec vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Slovan Liberec vs. SK Slavia Praha"

1:3
(1:3)
17. kolo, 1. 4. 2017
17. kolo, 1. 4. 2017
FC Slovan Liberec - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 2x Čvančara, Krobot
Zápas hodnotil trenér Petr Mikolanda:
„Zápas byl kvalitní z obou stran. Domácí na nás vlétli ve vysokém presingu, který nám v některých chvílích dělal problém, a to díky naší neopatrnosti v přihrávkách. Prvních 20 minut zápasu bylo z obou stran hrou mezi vápny bez nějaké velké šance a střely. Naši první brankou se hra otevřela a dokonce i uklidnila. Druhá branka přišla za chvilku po první a byla naprosto zasloužená, neboť padla po krásné akci. Bohužel po rohu jsme si dali vlastní branku, kdy místo odvrácení míče mimo naše pokutové území jsme míč zamířili na svého brankáře. Dvoubrankové vedení jsme si vzali opět po pár minutách díky penaltě. Do poločasu se nic zázračného nedělo.

Druhý poločas opadla aktivita jak naše, tak i domácích. Hra byla roztažená a nepřesná. Měli jsme spousty šancí na to dát další branky, ale neproměnili jsme je a domácí nás několikrát také ohrozili. Zasloužené vítězství, které kvalitní hrou bylo hlavně prvních 40 minut z naší strany. Gratulace klukům za výkon a branky. Máme co zlepšovat, ale kluci přistupují dobře k tréninku, a to se projeví v budoucnu. Gratulace a pracujeme dál.“
1:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Bárta, Vincour, Mach, Hrubý - Škarda, Vaněk, Valenta, Zinhasovič - Krobot, Čvančara Náhradníci: Bejbl, Bývalec, Michovský, Červ, Sirotník

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 2x Čvančara, Krobot

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články