Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Jablonec | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Jablonec"

5:1
18. kolo, 9. 4. 2017, Xaverov
18. kolo, 9. 4. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - FK Jablonec
Branky: <b>Branky:</b> 3x Krobot, Čvančara, Zinhasovič
Hodnocení trenéra Petra Mikolandy:
„Zápas, ve kterém jsme měli obrovskou převahu, kterou jsme nedokázali proměnit ve větší počet branek. Od začátku zápasu jsme si vytvářeli dobré šance, které jsme neproměnili jen díky své zbrklosti v zakončení, dobrých zákrocích hostujícího brankáře a neklidu v koncovce. Byli jsme dominantní ve všech aspektech hry, hosté hráli jednoduše a snažili se několikrát zahrozit z rychlých brejků, které ale končili před naším vápnem. Hráči velice dobře kombinovali na ne zrovna vynikajícím terénu, ale s postupem času si zvykli a dalo se koukat na fotbal se spoustou hezkých akcí. Tento zápas nám ukázal dobré věci, které hráči umí, ale také věci, na kterých je dále co pracovat. Velká pochvala za tolik brankových příležitostí, a to i od obránců, kteří se dokázali prosadit v zakončení také, ale zdvižený prst nad zahozením tolika šancí, jelikož v jiných utkáních by nás to mohlo mrzet. Gratulace hráčům za předvedený výkon a 3 body.“
5:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Hrubý, Vincour, Mach, Michovský - Bejbl, Žambůrek, Janoušek (53. Novák), Zinhasovič - Krobot, Bednář (47. Čvančara)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 3x Krobot, Čvančara, Zinhasovič

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články