Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice"

3:0
20. kolo, 23. 4. 2017
20. kolo, 23. 4. 2017
SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice
Branky: <b>Branky:</b> Bejbl, Krobot, Škarda
Utkání hodnotil trenér Petr Mikolanda:
„Zápas jsme nezačali dobře. Nedokázali jsme podržet míč a nebyli tolik v kombinaci. Začali jsme moc nakopávat míče do zbytečných ztrát. Hosté přijeli velice dobře takticky připraveni v hlubokém bloku a čekali na rychlé protiútoky které měly svoji kvalitu. My jsme se nedostávali do tolika šancí ani střeleckých záležitostí. Druhý poločas byl mnohem lepší, kdy jsme si vypracovali více šancí a fotbal z naší strany šel nahoru jak kvalitou, tak i pohybem. Zakončení přibývalo a po standardní situaci jsme si vypracovali vedení, které jsme za pár minut pečetili brankou z penalty. Po tomto vedení jsme se uklidnili. Hosté byli i nadále nebezpeční a s některými akcemi měla naše obrana velkou práci. Kluci si zasloužili vyhrát a také se to tak stalo, hosté předvedli velice kvalitní a odlišný výkon oproti podzimu. Velká gratulace hráčům a střídajícím, kteří hru oživili. Velký plus, jakým způsobem nedostáváme branky a dokážeme je vstřelit ve velkém měřítku několika hráčů.“
3:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Hrubý, Vincour, Krupička, Bárta- Bejbl, Škarda, Janoušek, Zinhasovič - Krobot, Čvančara Náhradníci - Novák, Červ, Bednář

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Bejbl, Krobot, Škarda

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články