Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Jablonec | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Jablonec"

4:0
18. kolo, 9. 4. 2017, Xaverov
18. kolo, 9. 4. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - FK Jablonec
Branky: <b>Branky:</b> Eichler, Krobot, Stárek, Zeronik
Hodnocení trenéra Milana Titěry:
„V dalším kole jsme přivítali tým Jablonce a měli jsme znovu velmi dobrý vstup do utkání. Po pěkné akci a adresném centru Koska se prosadil v souboji 1 na 1 hlavou Stárek a poslal Slavii do vedení již v 1. minutě. Stárek se následně dostal do dalších dvou šancí, ale bohužel chyběla větší přesnost. Po podobné akci, ale z druhé strany, nacentroval Hošek a zakončoval na zadní tyči hlavou Zeronik. I Jablonec zahrozil několika střeleckými pokusy. Několika dobrými zákroky se prezentoval brankář Jablonce, který vyrazil i parádní Vlasákovu střelu. Druhý poločas se nám podařilo použít ve hře ještě více kombinace při přechodové fázi. Ke vstřelení další branky nám však chyběla větší přesnost při rychlých protiútocích, kdy jsme několikrát po sobě nevyřešili přečíslení. Nakonec jsme se gólů dočkali v posledních 10 minutách po chytrých kolmicích mezi obránci se postupně prosadil Eichler a zanedlouho Krobot.“
4:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Sirotník - Hošek (60. Walter), Brojo, Vlček, Kosek (60. Schneider), Vít , Eichler (65. Krobot), Stárek, Zeronik, Kubiš (50. Douděra), Vlasák

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Eichler, Krobot, Stárek, Zeronik

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články