První poločas rozhodl o výhře nad Jihlavou | SK Slavia Praha
Více

První poločas rozhodl o výhře nad Jihlavou

2:0
(2:0)
3. kolo, 11. 8. 2017
3. kolo, 11. 8. 2017
SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava
Branky: <b>Branky:</b> 6. Hušbauer (pen.), 18. Danny<br> <b>ŽK:</b> Hušbauer – Zoubele, Kresteš, Dvořák, Nový<br> <b>Rozhodčí:</b> Nenadál – Nádvorník, Pochylý<br>
PRAHA/EDEN - Ve třetím kole HET ligy hostila Slavia v Edenu Jihlavu. Trenér Jaroslav Šilhavý postavil na levý kraj obrany novou posilu Eduarda Sobola. Sešívaní rozhodli o své výhře v prvním poločase, kdy se trefili Josef Hušbauer a Danny, pro kterého to byla premiérová trefa v červenobílém dresu.
Už v 6. minutě se sešívaní dočkali branky. Na centr Josefa Hušbauera od rohového praporku si nabíhal Milan Škoda, kterého fauloval Lukáš Zoubele a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Jeho rozehrávku obstaral Josef Hušbauer, který otevřel skóre.

18. minuta přinesla vedení 2:0, znovu u toho byl Josef Hušbauer, který skvělou přihrávkou poslal do šance Milana Škodu, jehož zakončení brankář Rakovan ještě dokázal vyrazit, dobíhající
Danny již dopravil míč do branky!

Ve 31. minutě předvedli sešívaní fotbalovou parádu. Michael Ngadeu vyvezl míč z vlastní poloviny, na pravé straně vysunul Jana Bořila, který předložil míče před odkrytou branku na Josefa Hušbauera, který sice přidal třetí gól Slavie, ten však nebyl pro ofsajd uznán.

V závěru poločasu měli červenobílí obrovskou příležitost, konkrétně se k zakončení z bezprostřední blízkosti branky dostal Milan Škoda, kterému připravil střeleckou pozici parádním centrem Josef Hušbauer, Milan Škoda však branku přestřelil.

Druhý poločas začal dvěma šancemi hostů z Jihlavy. Nejprve šel sám na brankáře Jiří Klíma, Jan Laštůvka však skvělým zákrokem jeho šanci zlikvidoval. Po rohovém kopu měl velkou příležitost Petr Hronek, branku ale netrefil.

V nadějné pozici Slavie byl Danny, kterému sklepl míč Milan Škoda, zakončení portugalského záložníka s velkými problémy nadvakrát zachytil Matej Rakovan.

Slavia tak porazila ve třetím kole HET ligy Jihlavu 2:0 díky trefám Josefa Hušbauera a Dannyho.
2:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Laštůvka – Bořil (46. Frydrych), Jugas, Deli (60. Souček), Sobol – Ngadeu – van Buren (86. Švento), Hušbauer, Rotaň, Danny – Škoda

FC Vysočina Jihlava

Rakovan – Nový, Kryštůfek, Krejčí, Keresteš – Daníček (46. Klíma) – Fulnek, Zoubele (80. Štěpánek), Hronek, Popovič (55. Dvořák) – Ikaunikes

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 6. Hušbauer (pen.), 18. Danny<br> <b>ŽK:</b> Hušbauer – Zoubele, Kresteš, Dvořák, Nový<br> <b>Rozhodčí:</b> Nenadál – Nádvorník, Pochylý<br>

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články