Juniorka přehrála Mladou Boleslav | SK Slavia Praha
Více

Juniorka přehrála Mladou Boleslav

2:1
(0:0)
13. kolo, 30. 10. 2017, Xaverov
13. kolo, 30. 10. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav
Branky: <b>Branky:</b> 55. Badocha, 63. Vejvar - 69. M. Vukadinović
PRAHA/XAVEROV - Po sérii neúspěšných výsledků chtěla Slavia na Xaverově opět zvítězit, v dalším kole ji ale čekal těžký soupeř z Mladé Boleslavi. Sešívaní si i tak připsali tři body za výhru 2:1.
V brance Slavie nastoupil stejně jako v Jablonci Giorgi Chochishvili, pozici středního obránce hájil Libor Drozda, který v sobotu odehrál celé utkání za U19. První poločas příliš pohledných akcí na obou stranách nenabídl, pouze v závěru poločasu si oba brankáři připsali větší zákrok proti zakončení soupeře. 

V druhé půli se ale už diváci dočkali branky - vedení se ujala Slavia! Po rychlé akci středem se ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal Ondřej Badocha, jehož střela skončila za zády brankáře Truksy. 63. minuta znamenala druhou trefu sešívaných. Po dalším rychlém brejku se zprava dostal míč na druhou stranu k Janu Vejvarovi, který si navedl míč na střed a krásnou střelou zvýšil vedení Slavie na 2:0.

Hosté ale dokázali rychle snížit zpět na rozdíl jediné trefy. Mladá Boleslav se vrhla do protiútoku, po kterém se dostal do střelecké pozice Miljan Vukadinović, který dříve také nastupoval v dresu Slavie, a střela srbského ofenzivního záložníka skončila v síti. V 83. minutě si ke střele dostal Martin Bejbl, brankář hostů byl pozorný.

Juniorka už vedení udržela a Mladou Boleslav porazila 2:1 díky trefám Badochy a Vejvara.


2:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Chochishvili - Kovařík (82. Bejbl), Stropek, Drozda, Havrda (68. Schnürer) - Bjeloš, Bucha, Stehno (46. Čvančara) - Vejvar, Badocha, Trapanovski (60. M. Lauricella)

FK Mladá Boleslav

Truksa – Takács, Klíma, Kühnel, Novák (65. Machu), Dohnalík (65. Košek), Procházka, Levin, Zabilanský, Kopa, Vukadinovič

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 55. Badocha, 63. Vejvar - 69. M. Vukadinović

Aktuálně

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

MATCHDAY z Bruselu. Proti evropské elitě

26. 3. 2024
MATCHDAY, který tu ještě nebyl! Slávistické přípravky v polovině března přijaly pozvání do Bruselu. Kategorie U10 a U9 strávily v hlavním městě Belgie tři dny, sehrály přátelské zápasy i miniturnaje proti nejlepším akademiím v Evropě. A naše kamera byla u toho.

Další články