Report ze zápasu FC Zbrojovka Brno vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Zbrojovka Brno vs. SK Slavia Praha"

0:6
(0:1)
13. kolo, 3. 11. 2017, Srbská
13. kolo, 3. 11. 2017, Srbská
FC Zbrojovka Brno - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 43., 52. a 66. Zeronik, 38. Vlasák, 42. Kubáň, 60. Eichler
Také za mladší dorostence nastoupili hráči, kteří věkem stále patří do mladší kategorie. Na stoperu odehrál celý zápas Jakub Kopáček, na pravé straně pal hrál Martin Douděra, který připravil dvě branky Slavie.

V prvním poločase se hrál fotbal ve velkém tempu, oba týmy si vytvářely zajímavé příležitosti. Dvě zajímavá zakončení sešívaných gólem neskončila, na druhé straně vytáhl skvělý zákrok Jakub Markovič. Vedení se Slavia ujala těsně před koncem prvního poločasu, Jakub Zeronik vybojoval svým napadáním míč na obránci, postupoval sám na  brankáře Brna, následně ještě předložil míč na Adama Vlasáka, který otevřel skóre utkání.

Další branky padaly v druhém poločase, nejprve propadl míč z přímého kopu z kopačky Michala Kubáně až do branky, třetí trefu přidal hned o minutu později po přihrávce Martina Douděry Jakub Zeronik. Také čtvrtý gól vstřelil Jakub Zeronik, na 4:0 zvyšoval v 52. minutě. Druhou asistenci si Martin Douděra připsal v 60. minutě, když připravil gól pro Davida Eichlera. Druhý hattrick v řadě dokonal Jakub Zeronik v 66. minutě, po přihrávce Petra Bývalce předvedl krásnou individuální akci a uklidil míč do prázdné branky.

Mladší dorostenci porazili Brno 6:0 a dorosteneckou ligu vedou s tříbodovým náskokem na druhou Spartu.
0:6

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Hošek (68. Matys), Walter, Kopáček, Schneider - Kubáň, Červ (68. Křišťan), Eichler - Douděra (61. Bývalec), Vlasák (61. Toula), Zeronik

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 43., 52. a 66. Zeronik, 38. Vlasák, 42. Kubáň, 60. Eichler

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články