Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha"

3:0
(1:0)
17. kolo, 25. 11. 2017, UMT Eden
17. kolo, 25. 11. 2017, UMT Eden
SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Branky: <b>Branky:</b> 20. Eichler, 67. Kubáň, 71. Červ
Sešívaní vstoupili do utkání dobře a tlačili se před bránu soupeře, Vedení se dočkali ve dvacáté minutě! Jakub Zeronik nevzdal boj o přihrávku za obranu, v souboji s obráncem dostal brankáře pod tlak, ten míč vyrazil pouze před vápno, kde se k míči dostal David Eichler, který střelou do odkryté branky otevřel skóre zápasu.

V úvodu druhého poločasu se hosté snažili o vyrovnání, k vážnější šanci se ale nedostali a pokusy z dálky kryl brankář Jakub Markovič. Slavia naopak hrozila z rychlých protiútoků, zajímavé příležitosti měl Jakub Zeronik, jeho zakončení ale góly nepřinesla. Střelec z posledních zápasů si schoval důležitou akci na 67. minut, přihrávkou našel rozeběhnutého Michala Kubáně, který se dostal do samostatného úniku a s přehledem si proměnil s brankářem Benadou - 2:0!

V 71. minutě to bylo už 3:0! David Eichler postupoval sám na brankáře, udělal mu kličku, z ostrého úhlu přihrával před branku na Jakuba Zeronika, jehož zakončení vykopl z brankové čáry obránce, míč ale odvrátil k Lukáši Červovi, který už uklidil míč do sítě.

Tým U17 tak zakončil podzim výhrou v derby 3:0! V šestnácti zápasech mladší dorostenci ani jednou neprohráli, body ztratili pouze jednou, když v Opavě vyhráli po pokutových kopech. Ligu U17 vedou s náskokem jedenácti bodů na druhou Plzeň, která má ale zápas k dobru.

3:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Hošek, Walter, Vlček, Schneider (77. Vincour) - Žambůrek (70. Toula), Červ, Vít, Eichler - Zeronik (75. Vlasák), Kubáň

AC Sparta Praha

Benada - Jonáš, Bláha (61. Hájek), Vokřínek, Gelashvili, Kolář, Čejka (41. Baftijar), Gabriel, Ryneš, Pudhorcký (68. Hapal), Szewieczek (36. Kozák)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 20. Eichler, 67. Kubáň, 71. Červ

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články