Report ze zápasu Greuther Fürth vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu Greuther Fürth vs. SK Slavia Praha"

2:2
(0:1)
přát., 28. 1. 2018, Fürth
přát., 28. 1. 2018, Fürth
Greuther Fürth - SK Slavia Praha
Utkání proti německému celku hodnotil trenér Milan Titěra:

První poločas se nám nedařila finální fáze, když nám chybělo více přesnosti v kolmých přihrávkách nebo v zakončení. Šance Kubiše a Bývalce skončily vedle branky. Ve své druhé šanci po přihrávce Žambůrka, skóroval elegantně Kubiš. Soupeř zaměstnával naši obranu rychlými míči za obranu a rovněž vysokým presinkem. V prvním poločase jsme vytvářeli hodně faulů, když rozhodčí nastavil velmi přísný metr pro kontaktní hru. Ke konci poločasu ukázal dobrý zákrok Trefil, když lehce vytlačil nebezpečnou střelu soupeře. Druhý poločas se hrál ve vysokém tempu s rychlými přechody na obou stranách. Po jedné z kolmic, se Bývalec dostal za obranu a předkládal přihrávku ze strany dobíhajícímu Fenclovi. Před ním si srazil míč do vlastní sítě vracející se obránce. Po rychlém protiútoku soupeře, který jsme zastavili faulem, snížil Fürth z trestného kopu. Zanedlouho našel centr v našem vápně volného hráče, který o tyč vyrovnal hlavou na 2:2. Fürth se mohl dostat i do vedení, ale tentokrát Sirotník dobře zasáhl. Na druhé straně mířily naše střelecké pokusy do náruče domácího gólmana. Největší šanci Slavie po průniku Schneidera netrefil v dobré pozici Hošek. 
2:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil(41. Sirotník)- Hošek, Vincour, Walter, Schneider - Eichler, Žambůrek, Stárek - Kubáň (41. Fencl), Kubiš (41. Červ), Bývalec

Detaily utkání

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články