Report ze zápasu FK Dukla Praha vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Dukla Praha vs. SK Slavia Praha"

0:2
(0:1)
20. kolo, 4. 3. 2019, UMT Juliska
20. kolo, 4. 3. 2019, UMT Juliska
FK Dukla Praha - SK Slavia Praha

Další kolo Juniorské ligy odehrála juniorka Slavie na Dukle. Z kádru A-týmu v sešívaném nastoupil stoper Tomáš Vlček.

Slavia začala utkání lépe a byla na hřišti  nebezpečnějším týmem, v prvním poločase se dostávala více do zakončení. Svou snahu přetavili sešívaní ve vedení ve 41. minutě. Imad Rondić pronikl do vápna, obešel jednoho obránce, svou střelou ale pak trefil jen dalšího bránícího hráče. Míč se k bosenskému útočníkovi ale vrátil zpátky a pohotovou ranou poslal sešívané do poločasového vedení!

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Slávisté si ale v závěru vytvořili několik příležitostí, díky kterým mohli rozhodnout o výsledku dříve. Nakonec se dočkali až v 90. minutě, kdy se po přihrávce z pravé strany ocitl sám před brankou Imad Rondić a na dvakrát rozhodl o výhře 2:0!

V příštím kole čeká juniorku poslední domácí duel základní části. V pondělí 11. 3. od 11:00 přivítá Slavia na Xaverově Bohemians 1905.

0:2

Sestavy

FK Dukla Praha

Hruška – Mašek, Kosík (66. Korček), Mentberger (46. Vyleta), Dancák, Kott, Kubů (73. Bílek), Šolaja, Burget (55. Schneider), Kolman, Janko

SK Slavia Praha

Radimský - Janoušek, Drozda, Vlček, Mach - Alvir, Podrazký - Hönig, Vaněk, Nabiyev (73. Trapanovski) - Rondić

Detaily utkání

Branky
41. a 90. Rondić
Žluté karty
Hruška - Hönig, Rondić
Rozhodčí
Váňa – Kříž, Pfeifer

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články