Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Vysočina Jihlava | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Vysočina Jihlava"

5:2
(3:2)
4. kolo, 1. 9. 2018, Xaverov
4. kolo, 1. 9. 2018, Xaverov
SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava

Sešívaní byli od prvních minut nebezpeční, své šance ale nevyužili a do vedení tak šli hosté z Jihlavy. Přihrávku na pravou stranu dostal osamocený Radek Křivánek a prudkou ranou otevřel skóre zápasu. Slavia ale dokázala brzy vyrovnat, centr Daniela Koska srazil obránce pouze k nohám Lukáše Červa, který přesnou ranou k tyči srovnal na 1:1!

O pět minut později už sešívaní vedli. Adam Vlasák našel naběhnutého Michala Kubáně, který přesnou ranou nedal brankáři šanci. O dvě  minuty později nahrával Michael Azilinon před branku na Adama Vlasáka, tentokrát byl ale úspěšný Lacman v brance hostů.

28. minuta přinesla třetí gól Slavie. K míči se po přetaženém centru dostal Matěj Vít, posunul ho na Alexe Bártu, který centroval na zadní tyč, kde se prosadil Jakub Zeronik a zvýšil na 3:1. Po další akci Jakuba Zeronika zakončoval Adam Vlasák, ke čtvrtému gólu to ale nevedlo. Hosté ale dokázali v závěru poločasu stáhnout na rozdíl jedné branky, po akci po levé straně přišla přihrávka do vápna, kde míč uklidil k tyči Jiří Šrámek.

V 54. minutě začal další akci znovu Jakub Zeronik, po jeho přihrávce ale zakončoval David Eichler pouze do středu branky. O dvě minuty později už ale akce Jakuba Zeronika přinesla gól na 4:2, tentokrát jeho přihrávku zužitkoval Lukáš Červ. Poslední gól utkání padl v 77. minutě, znovu u toho byl Jakub Zeronik, který přihrával na zadní tyč na Michala Kubáně, který uzavřel stav zápasu na 5:2.

Dorostenci Slavie tak i potřetí v řadě vyhráli, tentokrát porazili Jihlavu 5:2! Další kolo dorostenecké ligy odehrají dorostenci Slavie v sobotu 8. 9. od 12:00 v Olomouci

5:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Bárta, Vincour (73. Walter), Vlček, Kosek - Červ, Vít, Azilinon (46. Eichler) - Kubáň, Vlasák (79. Zinhasovič), Zeronik

FC Vysočina Jihlava

Lancman – Crha, Pojezný, Havlín, Svoboda, Lokvenc, Křivánek, Šrámek, Trinh (46. Růžička), Svoboda (67. Malata), Ritter (78. Točík)

Detaily utkání

Branky
11. a 56. Červ, 16. Kubáň, 28. Zeronik, 77. Kubáň – 10. Křivánek, 45. Šrámek

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články