Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha"

3:0
(2:0)
10. kolo, 5. 10. 2012, Městský fotbalový stadión, Uherské Hradiště
10. kolo, 5. 10. 2012, Městský fotbalový stadión, Uherské Hradiště
1.FC Slovácko - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 3. Hlúpik, 45. Kovář, 77. Volešák (pen.). <b>ŽK:</b> Jarolím, Nitrianský, Mičola. <b>Rozhodčí:</b> Kovařík – Pelikán, Ubias.
UHERSKÉ HRADIŠTĚ/MĚSTSKÝ STADION – Slavia potvrdila, že se jí na Slovácku tradičně nedaří. V pátečním zápase prohrála v Uherském Hradišti 0:3, když první branku inkasovala už ve třetí minutě. Série Kamila Čontofalského bez obdržené branky se tak zastavila na 525 minutách.

Domácí udeřili hned ve třetí minutě zápasu. Reinberkova přihrávka našla v našem vápně nehlídaného Filipa Hlúpika a ten levačkou prostřelil Čontofalského. Slovenský gólman tak inkasoval poprvé od zápasu s Mladou Boleslaví, jeho neprůstřelnost trvala přesně 525 minut.

Útoky Slavie se celou první půli zastavovaly před vápnem domácích. Výjimkou byla střela Milana Nitrianského, kterou vyrazil domácí gólman Melichárek, a hlavička Róberta Cicmana ve 29. minutě, proti které vytáhl domácí brankář další skvělý zákrok.

Šance na zvýšení vedení mělo i Slovácko. Došek se dostal k hlavičce po nedorozumění Čontofalského s Hubáčkem, zamířil ale těsně vedle. Druhou branku tak domácí přidali těsně před koncem poločasu. Skákavý míč v našem vápně prodloužil Libor Došek a Marián Kovář z malého vápna prostřelil Čontofalského podruhé.

Druhá půle se nesla ve znamení marného dobývání ze strany Slavie a rychlých protiútoků ze strany Slovácka. V 61. minutě dával Volešák ideální přihrávku Doškovi, jehož křížná střela jen těsně minula naši branku.

Tři minuty na to byl v největší šanci Slavie Mičola, tváří v tvář Melichárkovi ale trefil jenom vyběhnuvšího gólmana. O dalších pár minut později se na druhé straně proti Volešákovi vytáhl Čontofalský.

Výsledek dostal finální podobu v 78. minutě. Juhar v našem vápně ztratil míč, následně fauloval Kováře a nařízený pokutový kop proměnil Ladislav Volešák.

Slovácko mělo i další šance, které ale neproměnilo, a výsledek tak zůstal na tříbrankovém rozdílu. Slovácko se díky třem bodům dotáhlo v tabulce na Slavii.

3:0

Sestavy

1.FC Slovácko

Melichárek – Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk, Hlúpik, Daníček, Valenta (80. Trávník), Volešák (90. Kuzma), Kovář (88. Lukáš), Došek

SK Slavia Praha

Čontofalský – Nitrianský, Cicman, Hubáček, Juhar, Mičola, Kisel (70. Koreš), Jarolím, Zmrhal, Tusjak, Škoda (88. Vlček)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 3. Hlúpik, 45. Kovář, 77. Volešák (pen.). <b>ŽK:</b> Jarolím, Nitrianský, Mičola. <b>Rozhodčí:</b> Kovařík – Pelikán, Ubias.
Diváci
5089

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články