Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Králův Dvůr | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Králův Dvůr"

0:2
(0:2)
přát., 12. 2. 2019, UMT Eden
přát., 12. 2. 2019, UMT Eden
SK Slavia Praha - FK Králův Dvůr
Branky: <p>V posledním přípravném zápase před startem jarní části Juniorské ligy se junioři Slavie utkali s třetiligovým týmem Králův Dvůr.</p><p>Hosté se v úvodu dostali do dvou velkých šancí, kdy si útočník dvakrát naběhl za obranu. Nejprve trefil tyč, ve druhé situaci pak zasáhl brankář Denis Radimský. Prvního gólu se hosté dočkali po rohovém kopu. Centr od rohového praporku proletěl celým vápnem, míč následně hosté vrátili před branku, kde se hlavou prosadil útočící hráč hostů.</p><p>Za malou chvíli se prosadili hosté podruhé. Sešívaní si také v první části připravili příležitosti, tu největší měl Michael Hönig, který zakončoval osamocený na zadní tyči, brankář soupeře si ale připsal výborný zákrok. Za zmínku stojí také střela levačkou v podání Jiřího Janouška, která protáhla gólmana.</p><p>Ve druhém poločase si několik zákroků připsal střídající brankář Slavie Jan Sirotník. Junioři se dostávali také do několika nebezpečných pozic, k úpravě skóre se ale už nedostali.</p><p>Juniorka tak prohrála s účastníkem třetí nejvyšší soutěže Královým Dvorem 0:2. Do jarní části Juniorské ligy vstoupí sešívaní v pondělí 18. 2. v Českých Budějovicích.</p>
0:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Šilhan, Drozda, Vlček, Janoušek - Podrazký, Mach - Hönig, Nabiyev, Sintean - Azilinon
Střídali: Sirotník - Havránek, Kingue, Vaněk, Petrák, Trapanovski, Havrda

Detaily utkání

Statistiky
<p>V posledním přípravném zápase před startem jarní části Juniorské ligy se junioři Slavie utkali s třetiligovým týmem Králův Dvůr.</p><p>Hosté se v úvodu dostali do dvou velkých šancí, kdy si útočník dvakrát naběhl za obranu. Nejprve trefil tyč, ve druhé situaci pak zasáhl brankář Denis Radimský. Prvního gólu se hosté dočkali po rohovém kopu. Centr od rohového praporku proletěl celým vápnem, míč následně hosté vrátili před branku, kde se hlavou prosadil útočící hráč hostů.</p><p>Za malou chvíli se prosadili hosté podruhé. Sešívaní si také v první části připravili příležitosti, tu největší měl Michael Hönig, který zakončoval osamocený na zadní tyči, brankář soupeře si ale připsal výborný zákrok. Za zmínku stojí také střela levačkou v podání Jiřího Janouška, která protáhla gólmana.</p><p>Ve druhém poločase si několik zákroků připsal střídající brankář Slavie Jan Sirotník. Junioři se dostávali také do několika nebezpečných pozic, k úpravě skóre se ale už nedostali.</p><p>Juniorka tak prohrála s účastníkem třetí nejvyšší soutěže Královým Dvorem 0:2. Do jarní části Juniorské ligy vstoupí sešívaní v pondělí 18. 2. v Českých Budějovicích.</p>

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články