Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Dukla Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Dukla Praha"

3:2
(2:1)
23. kolo, 8. 3. 2019, UMT Xaverov
23. kolo, 8. 3. 2019, UMT Xaverov
SK Slavia Praha - FK Dukla Praha

Také ve druhém zápase jara získala Slavia tři body, tentokrát porazili sešívaní Duklu.

Do vedení šla Slavia už v 4. minutě, kdy Adam Toula napadáním donutil Duklu ke ztrátě, míč si vzal Jakub Zeronik a otevřel skóre zápasu. Hosté ale dokázali v 15. minutě srovnat, když se trefil Vera.

O tři minuty později už ale dorostenci Slavie opět vedli! Adam Toula našel Jakuba Zeronika, který ranou z hranice vápna vrátil vedení na stranu červenobílých!

Na další zásah se čekalo do 75. minuty, kdy po přihrávce Michala Kubáně zvyšoval na 3:1 Matěj Vít! Dukla dokázala utkání ještě zdramatizovat, míč si nešťastně za vlastní záda poslal Tomáš Vincour.

Slavia už tak vedení 3:2 udržela a posunula se tak do čela tabulky!

3:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič – Hošek, Vincour, Matys, Kosek – Červ, Zinhasovič, Eichler (K) (58. Kubáň) – Douděra (65. Vít), Toula (68. Vlasák), Zeronik

FK Dukla Praha

Svítil – Veniger, Kadlec (K) (63. Volf), Rattay (57. Soukup), Kozel, Palacios Vera, Studnička, Trávníček, Novák, Ullman, Houha (68. Kim)

Detaily utkání

Branky
4. a 18. Zeronik, 76. Vít – 15. Vera, 87. vlastní
Žluté karty
Kosek, Douděra - Veniger, Kadlec, Kozel, Trávníček, Novák, Volf
Červené karty
Volf
Rozhodčí
Petřík - Starý, Maiello

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články