Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

3:2
(2:1)
15. kolo, 18. 11. 2012, Všesportovní stadión, Hradec Králové
15. kolo, 18. 11. 2012, Všesportovní stadión, Hradec Králové
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 17., 33. Uškovič, 78. Halilovič – 10. Nitrianský, 64. Kisel. <b>ŽK:</b> Šisler – Hubáček, Škoda. <b>Rozhodčí:</b> Drábek – Vysloužil, Marek.

Slavia odstartovala zápas lépe a k první střele se dostal už ve druhé minutě Karol Kisel, z dvaceti metrů ale těsně přestřelil. V deváté minutě si Škoda našel ve vápně Kiselův centr z rohového kopu, jeho prudkou hlavičku ale na brankové čáře zastavil Holeš.

Po následujícím rohu se už ale slávisté mohli radovat. Kiselův centr vrátil před branku Martin Latka a Milan Nitrianský ve skluzu poslal sešívané do vedení. Desátá minuta a 1:0.

Domácí ale dokázali do poločasu výsledek otočit dvěma brankami Dušana Uškoviče. V 17. minutě zahrávali hradečtí přímý kop z levé strany míč se v našem vápně několikrát odrazil a Uškovič zřejmě s tečí jednoho z obránců poslal míč o tyč do sítě.

Ve 33. minutě pak stejný hráč využil ztráty Martina Latky v obraně, na levé straně se octl sám před Berkovcem a povedenou střelou k tyči poslal domácí do vedení.

Slavia se od začátku druhé půle snažila vyrovnat, blízko k tomu měl už Milan Škoda v 58. minutě, po Kiselově centru ale poslal míč hlavou nad.

Srovnat skóre se povedlo až Karolu Kiselovi v 64. minutě. Juhar zatáhl míč na levé straně až k hradeckému vápnu, přihrál Kiselovi a ten z malého vápna prostřelil Koubka.

Slavia mohla výsledek otočit pro změnu ve svůj prospěch, Juhar se ale tentokrát gólově neprosadil. Na druhé straně se totéž bohužel podařilo Hradci. Střídající Halilovič dostal míč na levé straně udělal kličku do středu a z deseti metrů prostřelil Berkovce potřetí.

Slavia má tak na svém kontě třetí porážku v řadě, šanci napravit si reputaci má v pátek 23. listopadu doma proti Baníku. Zápas bude navíc rozlučkou útočníka Stanislava Vlčka.

3:2

Sestavy

FC Hradec Králové

Koubek – Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský – Strnad, Šisler, Hochmeister, Štěpán – Uškovič (65. Halilovič), Harba.

SK Slavia Praha

Berkovec – Nitrianský, Latka, Hubáček, Čonka – Jarolím (85. Dobrotka) – Koreš (88. Dostál), Zmrhal, Juhar – Kisel – Škoda.

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 17., 33. Uškovič, 78. Halilovič – 10. Nitrianský, 64. Kisel. <b>ŽK:</b> Šisler – Hubáček, Škoda. <b>Rozhodčí:</b> Drábek – Vysloužil, Marek.
Diváci
5025

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články