Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Viktoria Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Viktoria Žižkov"

1:0
(1:0)
26. kolo, 28. 4. 2001
26. kolo, 28. 4. 2001
SK Slavia Praha - FK Viktoria Žižkov
Branky: 18. Tomáš Kuchař
1:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Radek Černý - Lukáš Došek, Martin Müller, Darko Šuškavčevič - Richard Dostálek, Tomáš Kuchař, Marcel Lička, Lumír Sedláček, Jiří Skála, Martin Hýský - Tomáš Došek, Pavel Kuka, Petr Švancara, Luděk Zelenka.

FK Viktoria Žižkov

Petr Pižanowski - Jan Buryán, Tomáš Hunal, Miroslav Mikulík, Antonín Mlejnský - Kennedy Chihuri, Roman Janoušek, Jiří Sabou, Michal Šmarda, Luděk Stracený, Ondřej Prášil, Michal Ščasný - Michal Pospíšil, Miroslav Šebesta.

Detaily utkání

Statistiky
18. Tomáš Kuchař

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články