Slavia trefila tyčku, s Jabloncem hrála bez branek | SK Slavia Praha
Více

Slavia trefila tyčku, s Jabloncem hrála bez branek

0:0
(0:0)
23. kolo, 8. 4. 2014, Eden Arena
23. kolo, 8. 4. 2014, Eden Arena
SK Slavia Praha - FK Jablonec
Branky: <b>ŽK:</b> 44. Škoda - 64. Kopic. <b>Rozhodčí:</b> Zelinka – Moláček, Jiřík. <b>Diváci:</b> 4 038
SYNOT TIP ARENA/EDEN - Slavia v domácím utkání s Jabloncem remizovala 0:0. Kromě ztráty dvou bodů přišli sešívaní také o zraněného Pavla Vyhnala.
Slavia naskočila do důležitého utkání s nováčkem v základní sestavě Pavlem Vyhnalem.První poločas se ale nesl spíše v duchu zranění. Hned po začátku utkání musel být ošetřován Robert Hrubý, kterému byla zašívána tržná rána na rtu. Slávistický záložník se sice do hry o pár minut později vrátil, vzápětí ale po střetu s jabloneckým Loučkou zůstal na trávníku ležet Pavel Vyhnal. Ten už tolik štěstí neměl, po zranění kolene opouštěl hřiště na nosítkách a místo něj naskočil do hry čerstvě uzdravený Damien Boudjemaa.

První nebezpečnou šanci utkání si vybojoval v 19. minutě Jablonec z rychlého brejku. Kopic se protáhl po pravé straně až k zakončení, které ale skvělým zákrokem pokryl Radek Černý ve spolupráci s Nevesem. Sešívaní odpověděli po akci, kdy Boudjemaa ve vápně našel Juhara, který pálil do levé tyče. Od ní se míč odrazil ke Zmrhalovi, jeho dorážka ale mířila nad branku.

Dalším ošetřovaným hráčem byl Fernado Neves a nevypadalo to s ním vůbec dobře. Bojovník z Kapverd se ale po ošetření vehementně hlásil o návrat do hry. Na konci prvního poločasu ještě vyzkoušel ostražitost hostujícího brankáře Valeše Boudjemaa, do kabin se ale šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půlce utkání byli aktivnější hosté, kteří se snažili překonat Radka Černého. Největší šanci si vybojovali v 75. minutě, kdy po rohovém kopu lízla Benešova střela břevno naší branky. Sešívaným se zakončovat nedařilo, Necidovi ani Juharovi se hlavičky nevyvedly a Slavia tak remizovala s Jabloncem 0:0 a odnáší si z utkání jeden bod.
0:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Černý – Dostál, Škoda, Neves, Nitrianský – Gecov (C), Zmrhal (74. Čonka) – Juhar, Hrubý, Vyhnal (14. Boudjemaa) – Necid (86. Sodoma).

FK Jablonec

Valeš – Eliáš, Kysela, Beneš, Rossi – Kopic, Kubista, Loučka (C), Čížek (78. Fantiš), Novák – Třešňák (72. Okleštěk)

Detaily utkání

Statistiky
<b>ŽK:</b> 44. Škoda - 64. Kopic. <b>Rozhodčí:</b> Zelinka – Moláček, Jiřík. <b>Diváci:</b> 4 038

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články