Bratři Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Bratři Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií

Bratři Miloš a Adam Pudilové prodloužili smlouvy se Slavií do roku 2026. Záložník Adam i obránce Miloš nastupují za slávistický B-tým.

Devatenáctiletí bratři Pudilové přišly do Slavie v roce 2019 z FK Jeseníky. Se Slavií získali mistrovský titul v dorosteneckých kategoriích U19 i U17. Oba si rovněž připsali první starty za A-tým. Adam si svůj debut odbyl 10. března 2022 v utkání Evropské konferenční ligy proti LASKu Linz. Miloš si svůj první start za A-tým připsal o dva týdny dříve, 24. února 2022 rovněž v Evropské konferenční lize proti Fenerbahce. „Je to pro nás velká čest, že můžeme prodloužit smlouvu se Slavií. Děkujeme za možnost, kdy jsme nastoupit za A-tým v Konferenční lize. Už je to nějaká doba, prošli jsme určitým vývojem, odtrénovali spoustu tréninku a odehráli spoustu těžkých zápasů. Našim cílem je jednou opět vyběhnout za A-tým Slavie v Edenu,“ říkají shodně po podpisu smlouvy bratři Pudilové.

V aktuální sezoně nastupují oba bratři za slávistický B-tým, příležitostně i za U19. Adam má v letošní sezoně na svém kontě osmnáct startů za rezervu a tři vstřelené góly. Miloš nastoupil za B-tým do sedmi a za U19 do osmi zápasů.


Oba nyní podepsali se Slavií prodloužení smlouvy do června 2026. Gratulujeme!

Aktuálně

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

MATCHDAY Plzeň. Osky, usměj se!

17. 5. 2024
První výhra nad Viktorií Plzeň v tomto ligovém ročníku FORTUNA:LIGY byla bez bariér. Oscar Dorley svou dělovkou zpoza vápna překvapil spoluhráče, fanoušky i sám sebe. Kamery MATCHDAY byly u toho.

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

Další články