Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football | SK Slavia Praha
Více

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Máte ideální příležitost. Společně s našimi legendami v čele s Ivo Knoflíčkem právě hledáme nové posily do týmu Walking football neboli „fotbalu v chůzi“.

Že neznáte Walking Football? Nevadí, poznáte. Jedná se totiž o ideální alternativu pro ty, kteří stále milují náš sport, ale už nezvládají nebo nechtějí čelit náročnému tempu tradičního pojetí fotbalu.

  • Bezkontaktní formát snižuje riziko poranění a lehčí tempo umožňuje zapojení skoro každému.
  • Skvělý způsob, jak se i v pokročilém věku zapojit do komunity a vybudovat si nová přátelství v prostředí, ve kterém všichni sdílí společnou lásku ke Slavii.
  • „Fotbal v chůzi“ vyžaduje větší míru strategického myšlení a herní taktiky, což jsou disciplíny, které jsou důležité pro udržení aktivního duševního zdraví.
  • Zápas i turnaj se vždy přizpůsobuje individuálním schopnostem každého hráče a jedná se tak o extrémně inkluzivní a dostupný sport.

Navíc má Walking Football pozitivní dopad na fyzické i psychické zdraví.

  • Snižuje riziko kardiovaskulárních onemocnění a mrtvice
  • Má pozitivní vliv na krevní tlak a hladinu cukru v krvi
  • Snižuje stres a přináší odreagování v kolektivu přátel
  • Zvyšuje sebevědomí a přináší pocit úspěchu
  • Pomáhá budovat nové sociální vazby
  • Umožňuje splnit si sen a obléknout dres Slavie

Pokud jste fanoušky Slavie, je vám více než 50 let a máte rádi nové výzvy, hledáme právě vás!

Máte čas a chuť reprezentovat červenobílé barvy? Hledáte způsob, jak zůstat aktivní a propojit se stejně naladěnými lidmi? Nebo víte o někom, koho by mohl Walking football ve Slavii bavit?

Napište nám na csr@slavia.cz a připojte se k našemu týmu. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

Další články